Avere de milioane de euro, moştenită de un român în Italia!

Avere de milioane de euro, moştenită de un român în Italia!
Şase apartamente și milioane de euro, la atât se ridică moștenirea primită de un român după ce italianca pe care a îngrijit-o a vrut să-i răsplătească fidelitatea.

S-a întâmplat duminică, 15 ianuarie, în Lido (Venezia). Italianca Paola Fagarazzi, 57 ani, necăsătorită, fost asistent medical în Lido, a fost găsită moartă în locuința sa,  în jurul orei 9.30, de femeia care în fiecare zi mergea să o îngrijească.

Imediat, femeia a sunat la 118 și a anunțat administratorul, un român. Acesta din urmă a solicitat intervenția carabinierilor pentru a constata decesul. Niciun mister: certificatul medico-legal atestă că femeia a decedat din cauze naturale.

Ulterior, administratorul și-a dat seama că femeia este proprietara întregii clădiri în care locuia și care cuprinde șase apartamente. Atât patrimoniul imobiliar acumulat de italiancă, dar și o moștenire în valoare de milioane de euro au fost donate românului D.G.

"În acest mod, românul D.G și-a văzut răsplătită fidelitatea, trecând de la statutul de administrator al clădirii în care italianca locuia singură, la cel de moștenitor unic", notează site-ul www.gazzettino.it.

Testamentul poate fi contestat de rude, mai precizează sursa, însă, până în acest moment, nicio persoană din familia italiencei "nu s-a arătat a fi în viață".

Din presa italiană, aflăm că Paola Fagarazzi a vrut să-l răsplătească pe românul D.G pentru modul în care a gestionat, ani de-a rândul, bunurile familiei sale, relateaza oraromaniei.com.

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cine e profesorul Daniel Botezatu?

astăzi, 09:15
55

Începând din 1884, când piesa „O scrisoare pierdută”, a lui Caragiale, a fost pusă în scenă, celebra întrebare a cetățeanului turmentat, „Eu pentru...

LOC DE DAT CU… EPIGRAMA (302)

astăzi, 08:42
23

După ce am citit câteva cărţi valoroase  de epigrame scrise de George Eftimie, am în faţă, de data aceasta, un volum de poezii: „Reverberaţii din Ţara Luanei” (Edit...

Incendiu de vegetație noaptea trecută la Havârna, casele, la un pas de a lua foc!

astăzi, 08:27
71

Chemați în ajutor, pompierii din cadrul Punctului de Lucru Darabani și Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Havârna au ajuns la caz cu două autospeciale de stingere. ...