Autoturisme alimentate cu tigari in loc de combustibil!

Autoturisme alimentate cu tigari in loc de combustibil!
Politistii de frontiera botosaneni au depistat la sfarsitul saptamanii trecute doua autoturisme care transportau tigarete de contrabanda ascunse in rezervor. Tigaretele au fost ridicate in vederea confiscarii, iar conducatorii auto au fost amendati contraventional cu cate 5000 lei fiecare.

Sambata dimineata, actionand in baza unor informatii, politistii de frontiera botosaneni au oprit pentru control in localitatea Stanca, un autoturism marca Volkswagen, inmatriculat in Romania, condus de Victor T., cetatean moldovean in varsta de 44 de ani.

La controlul efectuat asupra vehiculului, politistii de frontiera au constatat ca barbatul prezinta o stare vadita de agitatie si nervozitate, motiv pentru care acesta a fost condus in PTF Stanca pentru efectuarea unui control amanuntit. In urma controlului, in rezervorul autoturismului au fost descoperite 460 pachete de tigari, de diferite marci, timbrate R. Moldova.

Tigarile, in valoare de 1600 lei, au fost ridicate in vederea confiscarii, iar cetateanul moldovean a fost amendat de autoritatea vamala cu 5000 lei. Politistii de frontiera au dispus anularea vizei de intrare in Romania a cetateanului moldovean.

In data de 22.01.2012, in jurul orelor 08.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Stanca, s-a prezentat pentru a intra in tara Cristina T., in varsta de 25 de ani, cetatean moldovean, la volanul unei autoutilitare inmatriculate in R. Moldova.

Politistii de frontiera au solicitat organului vamal efectuarea unui control amanuntit asupra autoutilitarei.

Ca urmare a controlului efectuat de echipa mixta de control, formata din politisti de frontiera si lucratori vamali, a fost descoperita ascunsa in rezervorul autoturismului cantitatea de 308 pachete de tigari, de diferite marci, timbrate R. Moldova.

Tigarile, in valoare de 1325 lei au fost ridicate in vederea confiscarii, iar tanara a fost sanctionata contraventional cu amenda in valoare de 5.000 lei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Dorohoianca de 10 la Bacalaureat, după contestații: „Este nevoie de foarte multă determinare”

Sâmbătă, 2 Iulie 2022
186

La nivelul județului Botoșani, după rezolvarea contestațiilor, șapte candidați au obținut media 10, printre care și o elevă din Dorohoi.Anamaria-Adelina Gîrțu a învățat la ...

De sâmbătă, comunicarea hotărârilor din procesele civile se va face, din oficiu, prin e-mail

Sâmbătă, 2 Iulie 2022
149

În cazul deciziilor luate de instanțele civile, comunicarea lor urmează să se facă, începând de sâmbătă, în primă fază, prin e-mail, potrivit unei legi oficializa...

Atenţionare de călătorie: În Bulgaria au intrat în vigoare noi prevederi referitoare la taxele de drum

Sâmbătă, 2 Iulie 2022
336

În Bulgaria, începând cu luna iulie, au intrat în vigoare noi prevederi referitoare la taxele de drum (TOLL) pentru circulaţia autovehiculelor de transport marfă şi pasageri...