Autoturism burduşit cu sute de pachete de ţigări-FOTO

Autoturism burduşit cu sute de pachete de ţigări-FOTO
Poliţiştii de frontieră botoşăneni, în cooperare cu lucrători ai Biroului Român pentru Imigrări Botoşani, au descoperit într-un autoturism condus de un cetăţean cu dublă cetăţenie română şi R. Moldova, 39.000 ţigarete, fără documente de provenienţă, produsele fiind destinate comercializării pe piaţa din judeţul Bacău.

În data de 1 noiembrie, în jurul orei 08.00, un echipaj format din poliţişti de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani şi lucrători ai Biroului Român pentru Imigrări Botoşani, aflat în exercitarea unei acţiuni comune, a oprit în trafic un autoturism, înmatriculat în România, condus de cetăţeanul cu dublă cetăţenie română şi R. Moldova, Neculai G., în vârstă de 26 de ani.



Existând suspiciuni asupra scopului călătoriei declarat de bărbat, a fost efectuat un control sumar al autoturismului, fiind observate modificări ale caroseriei acestuia. Autoturismul şi conducătorul acestuia au fost conduşi la sediul STPF Botoşani în vederea efectuării unui control amănunţit.

În urma controlului, au fost descoperite 39.000 ţigarete cu timbru R. Moldova ascunse în locaşuri special amenajate, prin modificări ale caroseriei.



Tânărul a declarat că a achiziţionat ţigaretele în vederea comercializării în judeţul Bacău.
Pe numele lui Neculai G. poliţiştii de frontieră au întocmit dosar penal pentru evaziune fiscală, autoturismul în valoare de 18200 lei a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Botoşani, iar cantitatea de 39.000 ţigarete în valoare de 17850 lei, a fost confiscată.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
470

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
151

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
423

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...