Au strigat "demisia" cand a aparut Iohannis la slujba de Inviere si au fost amendati cu 2.000 de lei

Au strigat "demisia" cand a aparut Iohannis la slujba de Inviere si au fost amendati cu 2.000 de lei
Doua persoane implicate in incidentul din noaptea de Inviere, de la Patriarhie, cand, la aparitia presedintelui Klaus Iohannis, au strigat "Demisia", au fost amendate cu cate 2.000 de lei pentru tulburarea ordinii si linistii publice.

Cele doua persoane identificate, un barbat si o femeie, potrivit unor surse din Jandarmeria Capitalei, participa in mod constant la proteste, majoritatea neautorizate. Ei au fost amendati cu cate 2.000 de lei pentru abateri la legea 60/1991 privind manifestarile publice, informeaza News.ro.

Cei doi au fost dusi si la Sectia 14 de Politie unde au fost audiati, insa politistii nu au luat si o alta masura impotriva lor.

Klaus Iohannis a sosit sambata la Patriarhie, in jurul orei 23:45, alaturi de sotia sa. Presedintele a intrat in Catedrala Patriarhala departe de ochii credinciosilor si a iesit dupa cateva minute alaturi de Patriarhul Daniel, avand in mana o lumanare.

Imediat dupa inceperea slujbei, din randul credinciosilor s-au auzit persoane care au strigat "Demisia!". Jandarmii au intervenit imediat si au indepartat doua persoane din curtea Patriarhiei.

A fost pentru prima data cand Iohannis - de confesiune luterana - participa la aceasta slujba in Capitala in calitate de presedinte.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 18:04
643

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

astăzi, 17:52
318

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...

Amenzi de 12.000 de lei aplicate de jandarmi în minivacanța de 1 Mai, botoșăneni prinși cu droguri de risc!

astăzi, 17:14
87

În minivacanța de 1 Mai, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani au acționat preponderent în vederea prevenirii faptelor de tulburare a ordinii și liniștii...