Asociația GAL “Valea Bașeului de Sus” lansează sesiunea nr. 5 de depunere proiecte pentru Măsura 1/6B

Asociația Grupul de Acţiune Locală “Valea Bașeului de Sus” anunţă lansarea primei sesiuni de depunere proiecte pentru:

  • Măsura 1/6B - „Investiții pentru valorificarea, protejarea și modernizarea

teritoriului”, cu un fond disponibil de 234.542,85 euro. Suma maximă nerambursabilă alocată pentru finanțarea unui proiect este de 200.000 euro. Valoarea maximă eligibilă a unui proiect este de 200.000 euro.

Tipurile de beneficiari eligibili care pot solicita sprijin nerambursabil prin accesarea Măsurii 1/6B sunt:

Publici: Orice entitate publică legal constituită sau parteneriate public – private;

Privați: Societăţi şi întreprinderi private, ONG-uri, așezăminte culturale și instituții de cult, entități juridice private, proprietari de clădiri vechi (case, clădiri gospodăreşti, case tradiţionale, case muzeu etc.).

             Proiectele se pot depune în perioada 15.06.2022 - 15.07.2022, la sediul Asociației GAL “Valea Bașeului de Sus” din cadrul Primăriei Orașului Săveni, etaj II, str. 1 Decembrie, nr. 1, Oraș Săveni, Judeţul Botoșani, zilnic (de luni până vineri) în intervalul orar 08.00 – 16.00. Data limită de depunere a proiectelor: 15.07.2022, ora 16.00.

În mod obligatoriu, proiectul pentru care se solicită finanțare trebuie implementat în teritoriul GAL “Valea Bașeului de Sus”. Aria geografică a teritoriului cuprinde orașul Săveni și comunele:  Adășeni, Avrămeni, Coțușca, Dângeni, Drăgușeni, Havârna, Hănești, Manoleasa, Mihălășeni, Mileanca, Mitoc, Ripiceni, Vlăsinești, din județul Botoșani.

           Informații detaliate privind accesarea și derularea măsurilor sunt cuprinse în Ghidul Solicitantului (versiunea iunie 2022) și Fișa tehnică a măsurii, disponibile pe  www.valeabaseuluidesus.ro.

           Cei interesati pot obține informații detaliate aferente măsurii (pe suport tipărit, cât și în format electronic) direct la sediul GAL sau folosind următoarele date de contact:

Telefon/fax: 0231.540.800

E-mail: galvaleabaseuluidesus@yahoo.com

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Zilele Eminescu, ediția iunie 2024: Premiul Național de Poezie „Mihai Eminescu” – Opus Primum

astăzi, 14:04

Pentru ediția din anul 2024, organizatorii propun un nou concept, care include: Festivalul de Debut, un târg de carte și gala de acordare a Premiului Național de Poezie „Mihai Eminescu&...

Două comune din Botoșani rămân fără apă 48 de ore!

astăzi, 13:29
114

Din cauza unei avarii produsă în zona localității Cucuteni, pe conducta de distribuție apă Dn 500 mm, Nova Apaserv Botoșani a oprit sistemul de alimentare cu apă astăzi, 21 mai 2024, &ic...

Cosmin Andrei a anunțat că va continua construcția de locuințe și programele de reabilitare termică a blocurilor

astăzi, 13:02
47

Primarul Municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, a anunțat că va continua și în mandatul următor programele de investiții pentru construcția de locuințe noi și pentru anveloparea termică...