Asigurări de viață pentru voluntarii SVSU Botoșani

Asigurări de viață pentru voluntarii SVSU Botoșani
Personalul voluntar din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Botoșani va beneficia de o asigurare de viață de grup împotriva riscurilor de accident și de boală.

În acest sens, Primăria Botoșani caută o firmă în vederea încheierii unei astfel de poliție de asigurare, data limită de depunere a ofertelor fiind 21 aprilie.

Valoarea estimată a contractului este de 4.000 de lei, făăr TVA, de această asigurarea urmând a beneficia 45 de persoane din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență al Municipiului Botoșani. Contractul are o durată de 12 luni.

În caz de deces suma asigurată de persoană este de 15.000 de lei, în caz de invaliditate permanentă din accident suma asigurată este de 40.000 de lei de persoană, iar în caz de spitalizare este de 100 lei pe zi.

Serviciul voluntar pentru situaţii de urgenţă execute activităţi de prevenire, monitorizare şi gestionare a situaţiilor de urgenţă în sectorul de competenţă, asigură coordonarea de specialitate a activităţilor de apărare împotriva incendiilor şi de protecţie civilă, îndeplineşte atribuţiile de prevenire a riscurilor producerii unor situaţii de urgenţă, prin activităţi de îndrumare şi control, intervine în timp oportun pentru limitarea sau înlăturarea consecinţelor situaţiilor de urgenţă şi să efectueze acţiuni de ajutor şi salvare a oamenilor şi a bunurilor materiale în caz de dezastre, în cooperare cu celelalte structuri abilitate pentru asemenea situaţii.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
93

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
121

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
188

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...