Arşiţa din ultimele zile e aproape de sfârşit

Arşiţa din ultimele zile e aproape de sfârşit
ArÅŸiÅ£a din ultimele zile e aproape de sfârÅŸit, dar de răcoare ne bucurăm doar o zi. Cu alte cuvinte, după ce am suferit de cald în cea mai mare parte a ţării din cauza aerului fierbinte, ne vom bucura de o uÅŸoară ameliorare a termică. Pe scurt, joi vom avea parte de temperaturi de la 20 la cel mult 27 de grade, dar de vineri din nou ne încingem.

Moldovenii au în program ploi torenÅ£iale mai ales în jumătatea de nord a provinciei în partea a doua a zilei. Vântul va prinde putere ÅŸi se va intensifica mai ales la începutul ploilor, dar temperaturile ating 23 de grade la Suceava ÅŸi 25 în BotoÅŸani, ÅŸi 29-30 în sud.

După ploile de miercuri, joi cerul se mai curăţă de nori, iar ploile se restrâng. Ceva averse cu descărcări electrice se mai aÅŸteaptă doar prin sud-vestul ţării ÅŸi pe la munte. VeÅŸtile bune de la vreme nu se termină aici. Nu numai că se opresc ploile, dar vremea se răcoreÅŸte, aÅŸa că aÅŸteptăm la amiază temperaturi între 20 ÅŸi cel mult 27 de grade.

Vineri soarele rămâne activ peste majoritatea regiunilor ţării. Sunt posibile câteva averse de scurtă durată doar prin nord-vest ÅŸi la munte, după masă. Temperaturile urcă, aÅŸa că vor atinge valori între 21-22 de grade la mare ÅŸi 28-29 de grade în Câmpia de Vest ÅŸi cea Română. (RTV)
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii botoșăneni au adus bucurie unor familii în preajma sărbătorilor pascale! (Foto, video)

astăzi, 09:11
47

Înaintea sărbătorilor pascale, poliÈ›iÈ™tii botoșăneni au avut o întâlnire specială cu o parte dintre copiii pe care i-au cunoscut în cadrul activităților profesionale È...

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
49

 Cu multă dorire în suflet pentru viaÅ£a monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată ÅŸcoală isihastă. Aici, tânărul ...

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
304

Proiectul de lege care propune eliminarea obligaÈ›iei părinÈ›ilor singuri de a lucra în ture de noapte È™i precizează că aceÈ™tia pot lucra doar dacă îÈ™i doresc a fost votat favorabil...