Are datorii de 4.000 de lei la Nova Apaserv: "A aruncat 50 de lei de la balcon şi a spus să nu mai venim, că nu mai dă niciun ban!"

Angajații Nova Apaserv sunt pur și simplu sfidați de către unii botoșăneni care înregistrează restanțe destul de mari la plata facturilor pentru serviciile de apa si canalizare.

Directorul adjunct al Nova Apaserv, Corneliu Mihai, susține că au fost identificate cazuri de persoane care au posibilități financiare, unele deținând chiar și Jeep-uri, și care refuză să își achite obligațiile financiare față de operatorul de apă.

"Au fost cititori-incasatori si la un anumit bloc era o persoana care avea un debit de 4.000 de lei. A iesit la balcon si a aruncat 50 de lei si a spus sa nu mai venim, ca nu mai da niciun ban", a spus Corneliu Mihai.

Potrivit reprezentantilor Nova Apaserv, sunt botosaneni care au datorii ce depasesc 10.000 de lei, fiind unii care nu au achitat nici macar o factura catre noul operator de apa, infiintat in anul 2010.

Valoarea totala a datoriilor populatiei catre Nova Apaserv se ridica la 7,8 milioane de lei.

Directorul adjunct al Nova Apaserv a spus ca acolo unde nu se reuseste recuperarea debitelor dupa ce s-au luat toate masurile leale se deschid actiuni in instanta.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Spitalul Județean de Urgență „Mavromati” Botoșani angajează medici pentru Botoșani, Săveni și Darabani: Lista locurilor de muncă a AJOFM Botoșani

Monday, 30 September 2024

Pentru medici primari specializați în Medicină internă este scos la concurs un post. Candidații trebuie să aibă studii superioare. Salariul este de 17162 lei. Postul este pe perioadă n...

Anunț AJOFM Botoșani: În atenția agenților economici!

Monday, 30 September 2024

„Pentru accesarea contului dumneavoastră din PULS este necesară setarea unei parole folosind link-ul: puls.anofm.ro și adresa de e-mail la care aveți acces (dacă ați avut un cont in SEMM) ...

Proiect USR: Imobilele pentru care s-au folosit 30% materiale reciclate nu vor mai plăti impozite locale 3 ani!

Monday, 30 September 2024

Proiectul are ca scop îmbunătățirea semnificativă a gestionării, reciclării și valorificării acestor deșeuri în România. Inițiativa vine ca răspuns la nevoile urgente de a...