Apel de ajutor pentru o femeie din Dorohoi aflată în suferință!

O femeie din Dorohoi are nevoie de ajutorul semenilor. Neculina Avădănei suferă de o boală necruţătoare, fiind internată la Spitalul Municipal din Dorohoi și are nevoie de plasmă, iar rudele acesteia fac un apel la cei care doresc să o ajute să meargă să doneze sânge, indiferent de grupă.

Fiica acesteia, Lili Gherle, este iniţiatoarea şi coordonatoarea campaniei Un strop de sânge pentru un copil . Viaţa dovedeşte că Lili Gherle are dreptate în strădania ei continuă de a mobiliza oamenii să doneze sânge şi că nu se poate lua nicio pauză în campania de luptă pentru viaţă.

Astăzi campania neîntreruptă pentru a aduna stropi de sânge, care să dea o şansă celor aflaţi în suferinţă este pentru Mama.

Un suflet de om care are nevoie de ajutorul si solidaritatea noastra a tuturor. Neculina Avădănei suferă de o boală necruţătoare, fiind internată la Spitalul Municipal din Dorohoi. Lili cere ajutorul semenilor sa mearga la Centrul de Recoltare Sanguina Botosani pentru a intinde mana "nu sa ceara", sa doneze sange si astfel viata .

Cei care doresc sa o sprijinie sunt rugati sa specifice pe fisa numele mamei Neculina Avădănei, deoarece Plasma de care are nevoie nu poate fi cumparata, ea se prepara din sangele donat benevol .

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ieșean prins într-o localitate din Botoșani cu lemne transportate ilegal!

Wednesday, 9 October 2024

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta transporta peste un metru cub de material lemnos, fără a deține documente de proveniență sau transport. Conducătorul auto...

„Bocitoarele vesele” se joacă, în acest sfârșit de săptămână, la Teatrul „Mihai Eminescu” Botoșani! (foto)

Wednesday, 9 October 2024

Scenografia este semnată de Mihai Pastramagiu, iar coregrafia și ilustrația muzicală sunt asigurate de Victoria Bucun. Din distribuție fac parte: Marius Rogojinschi, Cezar Amitroaei, Dana Buc...

PNL Botoșani, Valeriu Iftime: „ Nu sunt de mult timp în politică, dar nici nu e nevoie ca să îmi dau seama că botoșănenii și-au pierdut orice urmă de încredere în politicieni.” (video)

Wednesday, 9 October 2024

„Nu sunt de mult timp în politică, dar nici nu e nevoie ca să îmi dau seama că botoșănenii și-au pierdut orice urmă de încredere în politicieni. A devenit o normal...