Angela Curelariu nu ar trebui sa isi continue activitatea in institutie, crede Marius Orosanu!

Dupa ce Angela Curelariu a fost acuzata de catre liderul Sindicatului Impact de management defectuos, aceasta este acum criticata si cu privire la modul in care a facut achizitiile, mai ales ca bugetul institutiei este unul insuficient.

"Dau un singur exemplu: daca pe piata sunt mere cu un leu, Angela Curelaru face achizitii de 3,5 -4,5 sau 5 lei kilogramul de mere. In conditiile in care stii ca bugetul este limitat, ba chiar este insuficient, si daca ai facut achizitii de mere cu 3,5-4,5 de lei, cand pe piata, la oricine, nu la en-gros, era cu un leu, 1,5 lei maximum, atunci ceva nu este in regula. Acoperire legala poate si-a facut, dar morala, sau din punct de vedere al eficientei si al cheltuirii banului public, managerial, nu poate sa justifice niciodata asemenea achizitii. Daca ramane in continuare la DGASPC, nu ar face altceva decat sa blocheze din nou activitatea, in foarte scurt timp, pe un sector important din cadrul institutiei", a declarat Marius Orosanu, liderul Sindicatului Impact.

Orosanu spune ca cel mai bine pentru institutie ar fi ca Angela Curelaru sa nu fie trecuta nici pe un post inferior, asa cum a solicitat in cursul zilei de astazi fostul director al DGASPC Botosani.

"Cel mai bine pentru institutie ar fi ca Angela Curelariu sa nu fie in institutie, dar aceasta varianta e greu de luat in calcul, avand in vedere sprijinul de care se bucura din partea unor persoane, solutia de compromis extrem, in favoarea Angelei Curelariu, este sa treaca pe un post inferior. Singura functie de conducere pe care ar putea sa o ocupe este la serviciul de monitorizare, motivat de faptul ca acolo este importanta, dar, de fapt, activitatea o fac cei 3-4 salariati care au o experienta de peste zece ani in sistem", a adaugat Orosanu.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
445

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
616

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
721

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...