Angajații surpriză ai Facebook: Hackeri plătiți cu 40.000 de dolari

Angajații surpriză ai Facebook: Hackeri plătiți cu 40.000 de dolari
Facebook a plătit 40.000 de dolari unor hackeri independenţi care au avut misiunea de a verifica "scurgerile" din sistemul de securitate al site-ului de socializare, scrie Financial Times.

Compania care deţine reţeaua de socializare a decis că este mai folositor să se folosească de serviciile unor experţi în securitate decât să îi pedepsească.

"Credem că există o mulţime de experţi în securitate foarte talentaţi şi bine intenţionaţi în toată lumea, care nu lucrează pentru Facebook", a scris Joe Sullivan, expertul în securitate al Facebook, pe blogul companiei.

"Am lansat un program prin care ne-am propus să recunoaştem şi să răsplătim aceste persoane pentru treaba bună pe care o fac şi pentru a îi încuraja să ni se alăture", a mai spus acesta.

Motorul de căutare Google şi Mozilla, care dezvoltă browserul Firefox, plătesc la rândul lor outsideri pentru a verifica vulnerabilităţile softurilor.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sancțiuni de sute de mii de lei aplicate de polițiștii botoșăneni în perioada sărbătorilor!

astăzi, 18:47
13

Astfel, în medie, zilnic au acționat peste 150 de polițiști, fiind organizate 32 de  acțiuni punctuale, atât în zona localurilor publice și a celor în care se formeaz...

Peste 350 de jandarmi au asigurat ordinea în Botoșani în perioada minivacanței de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale

astăzi, 18:00
19

Dacă majoritatea cetățenilor a înțeles importanța adoptării unui comportament civilizat, au existat totuși situații în care a fost necesară aplicarea a 77 sancțiuni contrave...

Ministerul Muncii anunță: Persoanele fizice din România pot angaja și plăti personal pentru activitățile casnice

astăzi, 17:23
69

Platforma electronică destinată beneficiarilor și prestatorilor de activități casnice, care introduce un concept nou pe piața muncii, este funcțională și poate fi accesată pe adresa https://...