Andrei Gheorghe demisioneaza din functia de consilier al lui Vladescu

Andrei Gheorghe demisioneaza din functia de consilier al lui Vladescu

ANDREI GHEORGHE

Andrei Gheorghe, numit nu demult consilier al ministrului Finantelor Publice, Sebastian Vladescu, si-a prezenat vineri seara demisia.

"Va aducem la cunostinta ca, incepand cu data de astazi, 26 februarie 2010, Ministerul Finantelor Publice a incetat relatiile contractuale cu domnul Andrei Gheorghe", se arata intr-un comunicat al ministerului.

Alegerea lui Andrei Gheorghe in functia de coordonator al departamentului de presa al Ministerului Finantelor a fost, inca de la inceput, controversata.

Cu toate acestea, Gheorghe nu a iesit prea mult in evidenta, intrand in atentia opiniei publice doar din cauza unui scandal iscat in urma unui accident de masina.

Andrei Gheorghe a colorat violet site-ul Ministerului de Finante!

De asemenea, vineri, presa a relatat pe larg faptul ca site-ul Ministerului Finantelor a fost colorat in violet, Gheorghe dand o explicat cel putin ciudata pentru acest lucru.

"Este vorba de o seductie voita, prin amplificarea tertiarului imaginar, care, inevitabil si mefistofelic, va duce la repetarea inversa a numelui lui Sebastian Vladescu, pentru subjugarea totala si fiscala a iobagului roman", a spus Andrei Gheorghe.

Mai serios, el a adaugat ca este vorba despre o "dinamica cromatica".

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Incendiu devastator, proprietarul găsit carbonizat în interiorul casei! (Foto, Video)

Marţi, 5 Decembrie 2023
676

Tragedia s-a întâmplat la Costești. Flăcările au fost observate de vecini, care au sunat la 112 pentru a cere ajutorul pompierilor. La fața locului s-au deplasat în cel ...

Gestul impresionant făcut de trei frați din Botoșani. ”Le-am strâns mâna și i-am felicitat!” (Foto)

Marţi, 5 Decembrie 2023
468

”Dacă vii la donare, nu veni singur, mai ia pe cineva cu tine!”, a fost mesajul transmis de dr. Loredana Roșca, directoarea Centrului de Transfuzie Sanguină (CTS) din Botoșani.  ...

Primăria Botoșani își face propriul Palat, Cosmin Andrei a anunțat și unde va funcționa noua instituție!

Marţi, 5 Decembrie 2023
408

Primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, a făcut anunțul către tineri în cadrul Galei Voluntarului, eveniment desfășurat marți seara în sala Teatrului pentru Copii și Tineret...