Andrei Alexandru şi Ioan Domonco, fluieraţi din cauza discursului lung şi plictisitor

Discursul social-democraţilor Andrei Alexandru şi Ioan Domoncu de la Dorohoi, candidaţi la preşedinţia PSD, au fost sancţionate cu fluierături din sală din cauza lungimii şi platitudinii lor, informeaza Realitatea.Net.

Andrei Alexandru şi-a început discursul cu o prezentare a CV-ului său şi a experienţei acumulate alături de oameni ca Ion Iliescu sau Nicolae Văcăroiu şi a stârnit reacţii vesele când a spus că programul său este întoarcerea PSD la statutul pe care îl avea în perioada 1997-2000.

Deşi a avut o alocuţiune pedantă şi marcată de bâlbe, adresându-i-se lui Adrian Năstase cu "Ilie Năstase" el a reuşit să smulgă câteva aplauze când a cerut ca Ion Iliescu să fie şeful PSD pentru un an pentru a aduce partidul pe linia de plutire.

Totuşi, după aproximativ 15 minute, delegaţii prezenţi în sală şi-au pierdut răbdarea şi, văzând că audienţa dă semne de nerăbdare, preşedintele Mircea Geoană i-a cerut lui Andrei Alexandru şi-şi limiteze intervenţia.

"Încă 30 de secunde", a cerut Alexandru, în fluierăturile colegilor, unul dintre cei din sală îndemnându-l pe acesta "Fă o sinteză!".

A fost nevoie de câteva intervenţii ale lui Mircea Geoană şi reacţii negative din partea colegilor ca Alexandru să părăsească microfonul în favoarea unui alt candidat.

Deşi Geoană a făcut apel la candidaţii la preşedinţia PSD să nu depăşească 15 minute în expunerile lor, precizând că el se va limita la acest timp, pentru a nu pierde atenţia colegilor, următorul candidat care a luat cuvântul, Ioan Domoncu a abuzat şi el de răbdarea delegaţilor.

Candidatul din Dorohoi, care s-a prezentat drept psiholog şi unul dintre oamenii care face muncă de teren în partid, a fost întrerupt de Geoană, după mai mult de 15 minute de discurs, şi , când acesta a mai cerut cinci minute pentru a le vorbi colegilor, reacţia sălii a fost negativă.

Domoncu a părăsit tribuna aproape fără voce, nu înainte de a le spune colegilor că faptul că el candidează este un semn de democraţie în partid, şi nu ar trebui sancţionat pentru acest lucru.

 De altfel, Domoncu l-a atacat pe preşedintele PSD Mircea Geoană, arătând că dacă se sugerează că o candidatură a unui simplu membru de partid afectează imaginea formaţiunii, el nu a spus niciodată că liderul PSD a afectat imaginea partidului când s-a dus să se relaxeze la Sorin Ovidiu Vântu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Luptătorii greco-romani de la LPS Botoșani, lideri incontestabili la nivel național! (foto)

astăzi, 14:49
7

În perioada 12 – 14 aprilie 2024, sportivii din cadrul secției de lupte a Liceului cu Program Sportiv (LPS) din Botoșani au participat la Finala Cupei României pentru categoria de ...

FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi de la ora 17:30

astăzi, 14:03
53

FC Hermannstadt şi FC Botoşani se întâlnesc astăzi în etapa a cincea a play-out-ului Superligii.Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Hermannstadt!Gazdele sunt lideri &i...

Contabila născută în Botoșani pasionată de fotbal, care luptă în competiția pentru ”1 milion”! (Foto)

astăzi, 14:02
175

Se numără printre cei 50 de concurenți de la „Insula de 1 milion” pentru că își dorește de mult timp să apară într-o emisiune televizată. Aceasta luptă pentru fiul ș...