Amendă, amendă, dar cui nu-i plac trandafirii? Ce a făcut un bărbat pentru iubita lui la Botoșani

Amendă, amendă, dar cui nu-i plac trandafirii? Ce a făcut un bărbat pentru iubita lui la Botoșani

Botoșaniul rămâne un oraș romantic, iar un bărbat care a vrut să-și impresioneze iubita trecând prin Parcul “Mihai Eminescu” din municipiu s-a ales cu o amendă usturătoare și cu promisiunea fermă că data viitoare va merge direct la florărie și nu va mai rupe flori din parcul public.

În cursul dimineții de 26.07.2020, chiar înainte de răsăritul soarelui, încă sub clar de lună, la orele orele 3.30, polițiștii locali de la Botoșani, aflați în exercitarea atribuţiilor de serviciu în cadrul Biroului Dispecerat – monitorizare video, au sesizat patrula auto a Poliţiei Locale, cu privire la faptul că un cetățean rupea trandafiri din Parcul Mihai Eminescu.

“La fața locului s-a constatat, că numitul M.A.C. în vârstă de 33 ani, a cules trandafiri pentru a-i oferi iubitei sale, iar pentru faptele sale susnumitul a fost sancţionat contravenţional, în conformitate cu prevederile HCL 355/2011, cu amendă în cuantum de 400 de lei”, au anunțat polițiștii locali de la Botoșani care l-au salutat pe tânărul romantic dar nu i-au permis să plece la iubită cu frumoșii trandafiri.

În aceste condiții, poliţiştii locali  au anunțat că în perioada următoare vor intensifica acţiunile pentru prevenirea distrugerii mobilierului stradal şi al ornamentelor florale amenajate pe teritoriul municipiului Botoşani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Câte clase trebuie să ai ca să poți conduce o mașină, ce spune legea!

Vineri, 26 Iulie 2024
771

Prin urmare, toți cursanții trebuie să citească și să rețină prevederile din legea circulației. Iar la finalul pregătirii, susțin un examen teoretic, în cadrul căruia răspund la &ic...

Șoferi din Suceava, prinși pe drumurile din Botoșani cu lemne transportate ilegal!

Vineri, 26 Iulie 2024
75

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu deține documente legale pentru cantitatea de 1,5 metri cubi material lemnos transportată, motiv pentru care a fost sancțion...

Invitatul de la Știri cu Gelu Graur: ”Cea mai frumoasă perioadă din an este atunci când sunt pe două roți, împreună cu soția mea!”

Vineri, 26 Iulie 2024
299

Pasiune, adrenalină, călătorii rapide, dar și riscuri în trafic, deseori teribilism și, din păcate, uneori tragedii. În Botoșani, în fiecare lună, zeci de persoane obțin per...