Alimentarea cu apa rece, afectata de o avarie la magistrala de la Leorda!

Alimentarea cu apa rece, afectata de o avarie la magistrala de la Leorda!

 MARICEL GEORGESCU  

Botosanenii au intrat in panica, astazi, la aflarea vestii ca la magistrala de apa de la Leorda s-a produs o avarie care ar putea determina sistarea apei reci catre populatie.

Conducerea societatii Apa Grup Botosani a confirmat existenta unor probleme la Leorda, precizand ca echipajele de interventie lucreaza in vederea remedierii situatiei.

"La Leorda s-a deplasat teava secundara de apa rece, in urma unor alunecari de teren", a declarat Maricel Georgescu, managerul de la Apa Grup.

Georgescu a precizat ca au fost afectate trei scari de bloc din Catamarasti Deal, care in prezent nu au apa, insa da asigurari ca situatia se va remedia pana la ora 17.00.

"In municipiul Botosani nu este nicio problema, nu a fost facuta nicio sesizare. Dimineata, cand am vazut ca scade presiunea la apa, am trimis oamenii pe teren. Botosanenii pot sta linistiti, pentru ca nu este posibila nici macar scaderea presiunii la apa", a incheiat Maricel Georgescu.

Botosanenii sunt ingrijorati in special din pricina situatiei inregistrate anul trecut, in perioada sarbatorilor, cand, tot in urma unei avarii la Leorda, apa rece a fost sistata chiar in noaptea dintre ani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Localitățile Vorona și Tudora intră până la ora 16.00 sub Cod galben de instabilitate atmosferică!

astăzi, 15:19
58

Până la ora 16:00, localitățile Vorona și Tudora se vor afla sub o atenționare meteorologică tip cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată.Se anunță averse care v...

Angela Paveliuc-Olariu, despre odiseea ouălor încondeiate de Paște. „Cojile de ou aveau şi ele importanţa lor”

astăzi, 14:07
24

Pentru Angela-Paveliuc Olariu, aşa cum chiar ea recunoaşte, etnografia a fost un adevărat refugiu, unul care a purtat-o pe culmile frumuseţilor tradiţionale.Vorbeşte cu drag despre etnografi...

PSD Botoșani : „Lumina Sfântă să vă călăuzească pretutindeni, cu liniște și pace în suflet!”

astăzi, 13:09
56

Să întâmpinăm cu bucurie Sărbătoarea Paștelui și să împărtășim împreună taina Învierii Mântuitorului!Lumina Sfântă să vă călăuzească pret...