Alexandra şi Ovidiu, povestea unei iubiri acordate! GALERIE FOTO
BOTOSANI

Alexandra şi Ovidiu, povestea unei iubiri acordate! GALERIE FOTO
Cu doi de "Da" ce abia aşteptau să iasă din suflet, Alexandra şi Ovidiu au devenit UNUL, un întreg. Ea- micuţă şi frumoasă, el- înalt şi "bărbat". Alexandra şi Ovidiu, o poveste de dragoste unică, născută din cânt şi din suflet, care a crescut odată cu ei şi care a devenit atât de puternică încât nimic nu i-a stat în cale.

Petronela- Alexandra Trofin, artistă, cântăreaţă de muzică populară, care îşi cântă iubirea într-un fel ce te ridică din necaz şi îţi dă putere, copila cu voce de înger, şi-a unit destinul cu Ovidiu- Marian Ojog, un inginer altfel decât majoritatea, care şi-a auzit cântecul sufletului cântat de cea care i-a devenit mireasă.

Doi botoşăneni tineri şi frumoşi, emoţionaţi şi fericiţi, care s-au întâlnit pe portativ. Sunt împreună de trei ani, iar cântecul i-a adus împreună, în Corul Psaltic "Sf. Ioan Cucuzel" din Iaşi. S-au văzut, s- au plăcut iar în urmă cu mai bine de un an, pe scena Festivalului "Flori de primăvară", s-a întâmplat: Ovidiu a urcat pe scena pe care Alexandra tocmai susţinea un recital şi a invitat-o să-i stea alături pentru tot restul vieţii lor pe care o vor construi împreună. Publicul a amuţit, ochii Alexandrei s-au aburit de emoţie, dar răspunsul a fost cel aşteptat.

Alexandra a spus da, astfel că sâmbătă au trecut la nivelul următor: în faţa ofiţerului de stare civilă au afirmat în clar că vor să fie soţ şi soţie. În sala de ceremonii a Casei Căsătoriilor, asistaţi de familii, de rude şi de prieteni, Alexandra şi Ovidiu au devenit doamna şi domnul Ojog. La Biserica Vovidenia, însă, Alexandra şi Ovidiu au devenit supuşi ai Domnului, sub îndrumarea naşilor, familia Vezatiu, din Iaşi, în care Florentina este de asemenea cântăreaţă de muzică populară. Lângă naşi s-au aflat părinţii celor doi miri, emoţionaţi că familia se va întregi cu o fată sau cu un băiat.

După ce slujba religioasă s-a încheiat, iar Alexandra şi Ovidiu au fost binecuvântaţi de părintele Partenie Apostoaie, tânăra familie a fost aşteptată la ieşire de deja tradiţionalii porumbei albi pe care i-au eliberat în văzduh, în aplauzele apropiaţilor.

Casă de piatră şi fie-vă viaţa cântec! 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

45 de dascăli vor să predea în cadrul Centrului de Excelență

Miercuri, 20 Octombrie 2021
552

Nu mai puțin de 45 de profesori vor susține, miercuri și joi, proba interviului pentru a putea fi selectați să predea în cadrul Centrului Județean de Excelență, a declarat Irina Telișc...

Protopopiatul din Botoșani are noi clerici în slujba Bisericii

Miercuri, 20 Octombrie 2021
642

Duminică, 10 octombrie 2021, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit Teofan, la Parohia „Sfântul Ilie” – Icușeni Vale, comuna Vorona, a avut l...

Doliu în învățământul botoșănean: Mihai Dos, un apreciat profesor, s-a înălțat la ceruri

Miercuri, 20 Octombrie 2021
2823

Învățământul din județul Botoșani este în doliu. Marți, profesorul Mihai Dos, originar din Vorona, s-a stins din viață.Mihai Dos a studiat la Facultatea de Filosofie...