Alexandra şi Ovidiu, povestea unei iubiri acordate! GALERIE FOTO
BOTOSANI

Alexandra şi Ovidiu, povestea unei iubiri acordate! GALERIE FOTO
Cu doi de "Da" ce abia aşteptau să iasă din suflet, Alexandra şi Ovidiu au devenit UNUL, un întreg. Ea- micuţă şi frumoasă, el- înalt şi "bărbat". Alexandra şi Ovidiu, o poveste de dragoste unică, născută din cânt şi din suflet, care a crescut odată cu ei şi care a devenit atât de puternică încât nimic nu i-a stat în cale.

Petronela- Alexandra Trofin, artistă, cântăreaţă de muzică populară, care îşi cântă iubirea într-un fel ce te ridică din necaz şi îţi dă putere, copila cu voce de înger, şi-a unit destinul cu Ovidiu- Marian Ojog, un inginer altfel decât majoritatea, care şi-a auzit cântecul sufletului cântat de cea care i-a devenit mireasă.

Doi botoşăneni tineri şi frumoşi, emoţionaţi şi fericiţi, care s-au întâlnit pe portativ. Sunt împreună de trei ani, iar cântecul i-a adus împreună, în Corul Psaltic "Sf. Ioan Cucuzel" din Iaşi. S-au văzut, s- au plăcut iar în urmă cu mai bine de un an, pe scena Festivalului "Flori de primăvară", s-a întâmplat: Ovidiu a urcat pe scena pe care Alexandra tocmai susţinea un recital şi a invitat-o să-i stea alături pentru tot restul vieţii lor pe care o vor construi împreună. Publicul a amuţit, ochii Alexandrei s-au aburit de emoţie, dar răspunsul a fost cel aşteptat.

Alexandra a spus da, astfel că sâmbătă au trecut la nivelul următor: în faţa ofiţerului de stare civilă au afirmat în clar că vor să fie soţ şi soţie. În sala de ceremonii a Casei Căsătoriilor, asistaţi de familii, de rude şi de prieteni, Alexandra şi Ovidiu au devenit doamna şi domnul Ojog. La Biserica Vovidenia, însă, Alexandra şi Ovidiu au devenit supuşi ai Domnului, sub îndrumarea naşilor, familia Vezatiu, din Iaşi, în care Florentina este de asemenea cântăreaţă de muzică populară. Lângă naşi s-au aflat părinţii celor doi miri, emoţionaţi că familia se va întregi cu o fată sau cu un băiat.

După ce slujba religioasă s-a încheiat, iar Alexandra şi Ovidiu au fost binecuvântaţi de părintele Partenie Apostoaie, tânăra familie a fost aşteptată la ieşire de deja tradiţionalii porumbei albi pe care i-au eliberat în văzduh, în aplauzele apropiaţilor.

Casă de piatră şi fie-vă viaţa cântec!



















 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
65

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
67

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...

Cine plătește dacă te inundă vecinul: legea spune clar!

astăzi, 15:00
134

Atunci când te confrunți cu o inundație în apartament cauzată de unul dintre vecini, este important să acționezi rapid și eficient pentru a minimiza pagubele și pentru a stabili cin...