Alexa si Ghiorghita din nou contracandidati, Humelnicu ramane singur in cursa pentru presedinte!

Catalin Alexa s-a retras din cursa pentru sefia organizatiei municipale a PDL Botosani. Alexa este cea de-a doua persoana care renunta, dupa ce in urma cu cateva zile Florin Ghiorghita, actualul presedintele al organizatiei de la municipiu, anuntase ca nu mai doreste sa candideze pentru un nou mandat. Singurul candidat ramas pentru functia de presedinte din cadrul organizatiei este senatorul Dan Humelnicu.

"Functia de senator de Botosani este mult mai importanta decat cea de viceprimar. Cred ca energia trebuie irosita in alta parte. Mi-am vazut, cum s-ar spune, de lungul nasului", a spus Catalin Alexa.

Chiar daca nu va mai candida pentru functia de presedinte, Catalin Alexa si-a depus candidatura pentru una dintre cele doua functii de prim-vicepresedinte. "Consider ca aici mi-ar fi locul", a mentionat Catalin Alexa.

Unul dintre contracandidatii sai va fi chiar viceprimarul Florin Ghiorghita. "Eu am spus in momentul in care am anuntat ca nu voi mai candida pentru functia de presedinte, ca fac un pas inapoi, dar doi sunt deja prea multi. Eu nu vad aceste alegeri ca pe o batalie, ci mai degraba ca pe o competitie si fie ca cei mai buni sa castige", a declarat Florin Ghiorghita.

Printre cei care si-au depus candidatura pentru cele doua functii de prim-vicepresedinti se numara si Ion Diaconu, Dumitru Monacu, Lucel Butnariuc si Iulian Apotrosoaei.

Alegerile interne din cadrul organizatiei municipale a PDL Botosani vor avea loc pe 1 aprilie. Pe langa alegerea presedintelui vor fi alesi si ceilalti membri din structura de conducere. Este vorba despre doi prim-vicepresedinti, zece vicepresedinti, sase secretari executivi, un secretar general si doi secretari generali adjuncti.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Specialiștii antidrog și polițiștii din Botoșani, în vizită educativă la elevii unui liceu din județ! (foto)

Thursday, 26 September 2024

Cu această ocazie, cei 70 de elevi prezenți și-au exprimat părerile cu privire la cauzele care conduc adolescenții către consumul de substanțe psihoactive și, împreună cu specialiștii ...

Un tânăr din Botoșani a rănit grav un câine, polițiștii l-au trimis în judecată!

Thursday, 26 September 2024

Din cercetări, a reieșit faptul că acesta, în luna martie a.c., în timp ce se afla în drumul public, ar fi lovit cu o bâtă un câine ce aparținea unui vecin. Exemplar...

Simona Popescu și Dumitru Crudu: Poeți în dialog la Memorialul Ipotești!

Thursday, 26 September 2024

Întâlnirea va avea loc, începând cu ora 10.00, în Sala de conferințe a Primăriei Botoșani și va fi moderată de Lucia Țurcanu. SIMONA POPESCU (n. 1965, Codlea, Br...