Aglomeratie la ISJ: Directorii afla astazi daca raman la conducerea scolilor!

Aglomeratie la ISJ: Directorii afla astazi daca raman la conducerea scolilor!
Directorii unitatilor de invatamant din mediul rural s-au prezentat astazi la Inspectoratul Scolar Judetean Botosani pentru a primi calificativele, in baza evaluarilor facute de catre inspectorii de specialitate si a fiselor de autoevaluare a activitatii din anul scolar trecut.

Aceasta activitate se va derula pe parcursul a doua zile, marti fiind programati directorii din mediul rural, iar miercuri cei din mediul urban.

"A fost o evaluare facuta de catre inspectorii teritoriali si o autoevaluare a directorilor de scoala, iar Consiliul de Administratie hotaraste punctajul final. Fiecare punctaj are un coeficient in baza caruia se da calificativul. "Bine" are un punctaj, "Foarte bine" un alt punctaj", a declarat Daniel Cojocaru, inspector resurse umane in cadrul ISJ Botosani.

Reprezentantii Inspectoratului Scolar au anuntat inca de acum cateva zile ca vor fi si directori care nu vor mai fi pe posturi din septembrie, fiind vorba de cei care nu au indeplinit planul de management.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Florin Piersic, dus de urgență cu elicopterul SMURD la București! Care este starea de sănătate a marelui actor

astăzi, 07:34
77

Actorul se afla internat la Institutul Inimii „Dr. Niculae Stăncioiu” din Cluj-Napoca.Managerul spitalului din Cluj-Napoca a declarat, pentru Cluj24, că transferul actorului a fost u...

Copii opăriți cu ciorbă în a doua zi de Paști, unul dintre ei transferat la Iași cu arsuri pe corp!

astăzi, 07:15
170

Momente cumplite pentru o familie din Botoşani, în a doua zi de Paşti. Doi fraţi, de 2 şi 3 ani, s-au opărit cu ciorbă clocotită. Unul dintre copii a fost trimis de urgenţă la Iaşi....

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfântul Apostol şi Evanghelist Ioan Teologul; Sfântul Cuvios Arsenie cel Mare (Harţi)

astăzi, 07:00
21

Trecerea la Domnul a Sfântului Apostol şi Evanghelist Ioan se prăznuieşte în fiecare an la 26 septembrie, zi în care s-a arătat pe larg şi viaţa sa deosebită. Astăzi, cinstim...