Adolescentă băgătă în spital de un șofer neatent și un mopedist băut! FOTO
ACCIDENT!

Adolescentă băgătă în spital de un șofer neatent și un mopedist băut! FOTO
O fată în vârsta de 15 ani a ajuns la Secția de Pediatrie a Spitalului Județean, după ce a fost victima unui accident rutier ce a avut loc, vineri, in sensul giratoriu de la ieșirea din municipiul Botoșani spre Suceava. 

Tânăra se afla pe un moped, împreuna cu Doru R., în vârstă de 58 de ani, și se deplasa dinspre Hudum spre strada Sucevei. In sensul giratoriu mopedul a intrat în plin într-un autoturism Opel, condus de Dumitru G., în vârstă de 59 de ani, care circula pe strada Pacea, dinspre Poligolul ACR si care a intrat în sens fără să acorde prioritate.

În urma impactului, fata a fost rănită, fiind preluată de echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă si transportată la spital. 

Cei doi participanți la trafic implicați in accident au fost testat cu aparatul etilotest, iar surpriza a venit de la mopedist, care avea o concentrație de 0,42 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Ambii soferi s-au ales cu dosare penale. Șoferul autoturismului pentru vătămare corporală din culpă, iar mopedistul pentru că a circulat pe drumurile publice deşi a consumat băuturi alcoolice.













 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Izvorul Tămăduirii: Mănăstirea Zosin își sărbătorește astăzi hramul! (Foto)

astăzi, 08:55
53

Astăzi, când întreaga creştinătate prăznuieşte sărbătoarea Izvorului Tămăduirii al Maicii Domnului, Mănăstirea Zosin serbează hramul bisericii care s-a construit în ultim...

PNL Botoșani: Din seria de epistole „Oamenii întreabă, primarul nu răspunde”

astăzi, 08:22
85

Domnule Cosmin Andrei,Mirat până la perplexitate, mă uit și eu la unele dintre clipurile video pe care le tot îndesați pe contul de FaceBook. Și ce constat? Mai că-mi vine să m...

Botoșăneanul Alin Alexuc-Ciurariu s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris

astăzi, 08:08
45

Alin Alexuc-Ciurariu l-a învins în optimile de finală pe tadjicul Eduard Babenoşev, în sferturi a trecut de japonezul Sota Okumura, iar în semifinale l-a învins pe esto...