Adolescent prins beat și fără permis la volan

Adolescent prins beat și fără permis la volan

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Săveni au oprit pentru control, vineri, pe strada Independenței, din orașul Săveni, un autoturism, condus de un tânăr, de 18 ani.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Mai mult decât atât, în urma testării cu aparatul etilotest, valoarea rezultată a fost de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului și conducere fără permis”, a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Campioana mondială și europeană în canotaj, a Botoșaniului: „Consider că nu eu am ales acest sport, ci el m-a ales pe mine” (fotogalerie)

Vineri, 29 Septembrie 2023
2034

Manuela Lungu are 20 de ani și este din comuna Coțușca, județul Botoșani. În prezent este studentă în primul an la Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul Universități...

Angajați neplătiți patru luni de zile la o firmă din Botoșani. Șefa ITM: „Ne tot vin sesizări în acest sens” (video)

Vineri, 29 Septembrie 2023
1287

Angajații unei firme din domeniul construcțiilor de mașini au muncit, timp de patru luni de zile, fără să își primească salariile, informează Daniela Lozneanu, șefa Inspectoratului Ter...

Șefa ITM trage un semnal de alarmă către societățile care cazează și îngrijesc bătrâni: „Nu poți oferi servicii de calitate doar cu practicanți și voluntari” (video)

Vineri, 29 Septembrie 2023
329

Daniela Lozneanu, șefa Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) din Botoșani trage un semnal de alarmă cu privire la personalul centrelor destinate cazării și îngrijirii bătrânilor...