Ada Macovei, nevoita sa ii cedeze locul lui Horia Negrescu!

Ada Macovei, nevoita sa ii cedeze locul lui Horia Negrescu!

 ADA MACOVEI, inspector general ISJ Botosani  

Ocupata in prezent de Ada Macovei, functia de conducere a ISJ Botosani va reveni fostului inspector, Horia Negrescu, demis in urma calificativului acordat de Ministerul Educatiei.

In urma actionarii in instanta, fostul inspector scolar general a obtinut o hotarare judecatoreasca definitiva a Curtii de Apel, prin care va primi retroactiv drepturile salariale aferente functiei. In acelasi timp, si calificativul "nesatisfacator" a fost schimbat in "foarte bine".

Desi in instanta fostul inspector scolar general nu a cerut si revenirea pe functie, pentru a primi restantele salariale, acesta trebuie sa ocupe functia de conducere.

"Domnul Negrescu are hotarare definitiva a Curtii de Apel prin care trebuie sa primeasca drepturile salariale pe perioada in care a fost demis. Pentru a primi sumele de bani, acesta trebuie sa fie renumit in functie. In momentul acesta, chiar nu stiu ce decizii sa mai iau", a mentionat Ada Macovei, inspector scolar general al Inspectoratului Scolar Judetean.

Horia Negrescu a depus sau urmeaza sa depuna in aceste zile documentele din instanta, urmand ca in termen de 30 de zile sa primeasca un raspuns de la Ministerul Educatiei.

In urma unui control efectuat de MECI la Botosani, Horia Negrescu a fost demis in primavara anului trecut, in urma obtinerii calificatului "nesatisfacator". (Evenimentul de Botosani)

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Leon Dănăilă despre ultimele clipe ale soției sale, Alexandrina: ”Nu am încetat să-i duc flori nici când se afla în stare de inconștiență pe patul de spital!” (Foto, Video)

astăzi, 11:43

Puțini știu că medicul Leon Dănăilă a fost un soț împlinit, un bărbat care și-a iubit și încă își iubește soția, chiar și după moarte. Cei doi s-au cunoscut la Com...

Biserica nouă de la Mănăstirea Popăuţi va fi în sărbătoare! Ridicată în șase luni, pictată în șapte ani!

astăzi, 10:39

În ziua cinstirii Acoperământului Maicii Domnului, marți, 1 octombrie 2024, Biserica nouă cu hramul „Acoperământul Maicii Domnului“, a Mănăstirii Popăuţi î...

Alertă de vreme rea: Cod galben în toată țara, inclusiv în județul Botoșani!

astăzi, 10:17

În intervalul 29 septembrie, ora 10:00, 30 septembrie, ora 22:00, meteorologii anunță vreme rea. A fost emis un cod galben valabil în toată țara. În intervalul menționat, ave...