Acte adiționale încheiate cu furnizorii de servicii medicale din județ. Când ar putea fi semnate noile contracte!

Acte adiționale încheiate cu furnizorii de servicii medicale din județ. Când ar putea fi semnate noile contracte!
Până la semnarea unui nou contract cu furnizorii de servicii medicale din județul Botoșani, Casa Județeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) a încheiat cu aceștia acte adiționale.

Potrivit lui Costel Lupașcu, președintele CJAS Botoșani, actele adiționale au fost încheiate pentru o perioadă de trei luni.

Noile contracte vor fi semnate după ce vor fi aprobate actele normative care reglementează contractul cadru și normele de aplicare a acestui contract.

“Pentru toți furnizorii aflați în contract cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Botoșani s-au încheiat acte adiționale pentru perioada 1 ianuarie-31 martie. Bugetul este la fel ca cel de anul trecut, pe tipuri de furnizori, adică pentru o lună bugetul reprezintă media pe 12 luni pe fiecare domeniu de asistență. Sperăm ca în luna aprilie să deschidem și perioada de contractare cu toți furnizorii de servicii medicale", a declarat Costel Lupașcu.

În baza contractelor încheiate cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate, furnizorii de servicii medicale primesc finanțare.

 

Spune-ne opinia ta