Accidentul de la Frumusica, in atentia ITM Botosani!

Accidentul de la Frumusica, in atentia ITM Botosani!
În ziua de 30 noiembrie 2011, în jurul orei 17.30, Radu Cataraciuc, agent de vânzări în cadrul S.C. Whiteland Import Export S.R.L. Bucureşti, Punct de lucru Suceava, în timp ce se deplasa la volanul autoturismului nr.B-36-FKN, proprietatea firmei angajatoare, dinspre oraşul Hârlău, judetul Iaşi, spre domiciliul său din municipiul Botoşani, pe raza comunei Frumuşica, judetul Botoşani, a fost victima unui accident rutier în urma căruia a decedat în ambulanţa care îl  transporta spre Spitalul Judeţean Mavromati.
 
Numitul Cataranciuc Radu era în vârstă de 33 ani, era căsătorit, avea doi copii şi o vechime la locul de muncă de 4 ani şi 3 luni. 

Comunicarea evenimentului la ITM Botosani a fost făcută de către angajator la data de 13.12.2011.

Accidentul a survenit în timpul şi pe traseul normal al deplasării de la locul de muncă la domiciliul victimei, evenimentul încadrandu-se în categoria accidentelor de muncă de traseu.

Compartimentul Control Securitate şi Sănătate în Muncă din cadrul ITM Botoşani a demarat cercetările în cazul accidentului de circulaţie produs la data de 30.11.2011 pe drumul european E58, în perimetrul comunei Frumuşica şi a cărui victimă a fost agentului de vânzări Cantaranciuc Radu, transmite ITM Botosani. 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
18

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
30

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
149

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...