Accidentul de duminica seara, produs de un tanar de 19 ani!

Accidentul de duminica seara, produs de un tanar de 19 ani!
Şoferul care a provocat accidentul de la Rădăuţi Prut, deşi se afla internat in stare grava la Spitalul Judetean Botosani, este cercetat pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. Niciunul dintre tinerii implicaţi în accidentul petrecut duminică seara nu purta centura de siguranţă, informează poliţiştii botoşăneni.

Autoturismul Opel Astra era condus de tânărul Ionuţ Prodan, din localitatea Ghireni, comuna Coţuşca.

"În seara de 03.01.2010, în jurul orei 21.45, în timp ce P.Ionuţ, de 19 ani, din comuna Coţuşca, judeţul Botoşani, conducea autoturismul proprietate personală marca Opel Astra, pe DJ 282, pe raza localităţii Rădăuţi Prut, ca urmare a neadaptării vitezei la condiţiile unui drum acoperit cu zăpadă a pierdut controlul autovehiculului rasturnându-se în afara părţii carosabile", a precizat comisar Manuela Ieremie, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoşani.

În urma accidentului, pasagerul de pe locul din dreapta faţă al autoturismului a decedat, iar atât conducătorul auto, cât şi alţi doi pasageri au suferit leziuni care au impus transportarea la spital.

"Din primele cercetări, s-a stabilit că niciunul din ocupanţii autoturismului nu purta centura de siguranţă", a mentionat purtatorul de cuvant al IPJ Botosani.

Faţă de conducătorul auto se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 18:04
688

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

astăzi, 17:52
327

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...

Amenzi de 12.000 de lei aplicate de jandarmi în minivacanța de 1 Mai, botoșăneni prinși cu droguri de risc!

astăzi, 17:14
93

În minivacanța de 1 Mai, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani au acționat preponderent în vederea prevenirii faptelor de tulburare a ordinii și liniștii...