Accident spectaculos pe strada Petru Rares! FOTO

Accident spectaculos pe strada Petru Rares! FOTO
Un spectaculos accident de circulatie, care putea avea urmari tragice, a avut loc, miercuri dupa-amiaza, la intersectia strazilor Armeana si Petru Rares.

Catalin Vizitiu, in varsta de 33 de ani, se deplasa la volanul unui autoturism marca Peugeot, inmatriculat in Italia, pe strada Armeana.

La intersectia cu strada Petru Rares, soferul a patruns fara sa respecte indicatorul “Stop" intrand in plin intr-o Dacia Logan, condusa de Eduard Birzu, de 19 ani, care circula regulamentar pe strada Petru Rares.

In urma impactului, Dacia Logan a fost proiectata in bordura de pe marginea strazii, dupa care a mers cativa metri pe doua roti si intr-un final s-a rasturnat pe cupola.

In masina se afla soferul de 19 ani impreuna cu tatal sau.

Cei doi au scapat ca prin minune fara rani si au reusit sa iasa singuri din masina. Nici din Peugeot nu a fost ranit nimeni, pe langa sofer, fiind si o femeie cu un copil mic.

“A intrat in intersectie fara sa schiteze niciun gest ca ar vrea sa franeze. Pur si simplu a intrat in noi", a spus tatal soferului din Dacia Logan.

Cele doua masini au fost serios avariate.











 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Angela Paveliuc-Olariu, despre odiseea ouălor încondeiate de Paște. „Cojile de ou aveau şi ele importanţa lor”

astăzi, 14:07
20

Pentru Angela-Paveliuc Olariu, aşa cum chiar ea recunoaşte, etnografia a fost un adevărat refugiu, unul care a purtat-o pe culmile frumuseţilor tradiţionale.Vorbeşte cu drag despre etnografi...

PSD Botoșani : „Lumina Sfântă să vă călăuzească pretutindeni, cu liniște și pace în suflet!”

astăzi, 13:09
45

Să întâmpinăm cu bucurie Sărbătoarea Paștelui și să împărtășim împreună taina Învierii Mântuitorului!Lumina Sfântă să vă călăuzească pret...

(P) Geamuri curate, fără pete și fără stres, în 5 pași simpli

astăzi, 11:52
101

Știi acel moment când soarele strălucește fermecător prin ferestre și scoate la iveală urmele inestetice ale degetelor, petele lăsate de picurii de ploaie sau urmele de la ultima sesiune ...