ACCIDENT pe strada Dobosari! O soferita a intrat cu masina intr-un gard! "CIRC" la fata locului! FOTO, VIDEO

Un accident de circulatie soldat cu distrugerea unei masini si a unui gard a avut loc, duminica la amiaza, pe strada Dobosari din municipiul Botosani.

O soferita care se afla la volanul unui autoturism marca Renault,apartinand unei firme din judetul Iasi, se deplasa pe strada Dobosari, dinspre Roma spre intrarea in municipiu, iar intr-o curba la dreapta, inainte de izvor, a pierdut controlul volanului, a patruns pe contrasens si s-a izbit in gardul unei gospodarii.

Din fericire nu au exista victime, insa masina a fost serios avariata. La fata locului a ajuns si un echipaj de politie, dar si cativa reprezentanti ai firmei respective. La vederea presei acestia au inceput sa faca circ, solicitand sa nu fie facute poze, amenintand reporterul Stiri.Botosani.
In cele din urma lucrurile s-au calmat, masina fiind ridicata pe platforma, iar soferita a fost dusa la sediul Politiei Rutiere Botosani.

Din cate se pare accidentul s-a produs din cauza neadaptarii vitezei la conditiile de drum.









 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cod portocaliu de vreme severă în județul Botoșani, anunțul meteorologilor!

astăzi, 10:16

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis un cod portocaliu de vreme severă valabil de duminică, 29 septembrie, până luni, 30 septembrie, ora 10:00. Zonele afectate sunt Mold...

Accident grav într-o comună din Botoșani, patru persoane au ajuns la spital! (foto)

astăzi, 09:08

Patru persoane, cu vârste între 59 și 66 de ani, au ajuns la spital în urma unui accident rutier ce s-a produs, sâmbătă dimineață, în localitatea Blândești. &...

Cetățenii de pretutindeni sunt așteptați la Sărbătoarea Sfintei Cuvioase Parascheva de la Iași, care este programul hramului!

astăzi, 08:41

Anul acesta, alături de sfintele moaște ale Sfintei Cuvioasei Parascheva vor fi aduse, de la Mănăstirea „Sfântul Pavel” din Muntele Athos, și sfintele moaște ale Sfântulu...