Accident pe soseaua Botosani-Suceava!

Inca un accident pe drumul Botosani-Suceava, renumit prin numarul mare de evenimente rutiere, multe dintre ele soldate cu morti si raniti grav!

Ieri dimineata, in jurul orei 08.00, S. Adrian, de 34 de ani, din comuna Malini, judetul Suceava, conducea un autotractor cu semiremorca pe DE 58, din directia Botosani catre Suceava.

Intr-o curba deosebit de periculoasa la dreapta, semnalizata cu indicatoare si marcaje, soferul nu a adaptat viteza de deplasare in conditii de ploaie abundenta si carosabil ud, imprejurare in care a derapat si patruns cu semiremorca pe contrasens, unde a intrat in coliziune cu o autoutilitara condusa regulamentar din sensul opus de R. Daniel, de 45 de ani, din municipiul Botosani.

"In urma coliziunii, conducatorul autoutilitatrei, R. Daniel, a suferit leziuni, fiind transportat la Spitalul Judetean Botosani. In urma investigatiilor de specialitate s-a constatat ca nu a suferit leziuni osoase si nu necesita internarea", a mentionat comisar Manuela Ieremie, purtator de cuvant al IPJ Botosani.

In urma testarii alcoolscopice a rezulat ca, in momentul producerii accidentului, nici unul dintre conducatorii auto nu se aflau sub influenta alcoolului.

"Din primele cercetari efectuate s-a stabilit ca accidentul rutier s-a produs din culpa conducatorului auto S. Adrian, care nu a adaptat viteza de deplasare la conditiile de drum. Fata de acesta se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa, cauza urmand a fi solutionata procedural in functie de pozitia procesuala a victimei si de numarul de zile de ingrijiri medicale necesare pentru vindecarea leziunilor ce i-au fost produse", a completat comisar Manuela Ieremie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Acuzație de tentativă de omor: Un bărbat violent din Botoșani va da socoteală în fața legii!

astăzi, 19:51

Conform cercetărilor polițiștilor, în ziua anterioară, în timp ce se afla într-un imobil de locuințe din municipiul Botoșani, pe fondul unui conflict, acesta ar fi lovit victim...

Evenimentele culturale și religioase de la Botoșani, desfășurate sub supravegherea jandarmilor!

astăzi, 19:15

Vineri, 19 jandarmi botoșăneni vor acorda sprijin Grupării de Jandarmi Mobile Bacău în cadrul misiunii de asigurare a ordinii și liniștii publice la meciul de fotbal dintre echipele F.C. B...

S-a urcat băut la volan: Polițiștii l-au oprit pe o stradă din Botoșani!

astăzi, 18:34

Întrucât emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a refuzat recolatrea de p...