Accident la Baisa: A ajuns cu masina in sant, dupa ce a derapat! FOTO

Accident la Baisa: A ajuns cu masina in sant, dupa ce a derapat! FOTO
Doua tinere din Suceava au tras o sperietura zdravana, dupa ce masina cu care se deplasau a derapat si a intrat intr-un sant, in padure la Baisa. Alina Dragota se deplasa dinspre Suceava catre Botosani, la volanul unui autoturism Ford Fiesta, in masina cu aceasta fiind si o prietena.

La un moment dat, autoturismul a derapat, a patruns pe contrasens, s-a rotit si a intrat intr-un sant de pe marginea drumului, in urma impactului fiind orientat pe directia de deplasare catre Suceava.

La fata locului a fost chemat si un echipaj de pompieri, care a decuplat bornele bateriei. Din fericire cele doua femei nu au patit nimic, insa s-au speriat foarte tare. In schimb, autoturismul a fost serios avariat.



Sotul femeii sustine ca vor da in judecata Sectia Drumuri Nationale, pentru ca desi pe sosea era polei, nu era dat deloc cu material antiderapant si ca abia dupa producerea accidentului in zona si-au facut aparitia si drumarii.

“Sotia mea este sofer experimentat, masina era echipata corespunzator si la un moment dat ea a pus frana, moment in care autoturismul a derapat si s-a invartit pe sosea ca o sanie. Nu este posibil asa ceva. Abia dupa ce a intrat cu masina in sant, si am inteles ca au mai fost in decurs de jumatate de ora cateva accidente in zona, au venit si au imprastiat material antiderapant. Vom da in judecata drumurile nationale si vom cere daune morale si materiale, pentru ca atat sotia mea, cat si prietena cu care se afla in masina au fost traumatizate dupa accident", a spus Lucian Dragota, sotul conducatoarei auto.



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Jandarmii botoșăneni au ieșit în stradă pentru un weekend în siguranță, vin și ajutoare de la Bacău! (Foto)

astăzi, 12:26

Pe lângă misiunea de asigurare a ordinii și siguranței publice la Zilele municipiului Botoșani, Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani are în atenție și manifestările religio...

(P) Opțiuni potrivite pentru păstrarea și transportarea produselor în siguranță

astăzi, 11:14
29

Putem observa cu toții că domeniul comercializării produselor este extrem de competitiv, iar păstrarea și transportarea produselor în siguranță reprezintă unul dintre cele mai importante...

Liberalii din Botoșani au dat startul campaniei electorale. Iftime: ”Vreau să dau oamenilor o alternativă la vot” / Flutur: ”Botoșaniul mai puternic!” (Foto, Video)

astăzi, 10:56
163

În această dimineață, liberalii botoșăneni au dat startul campaniei electorale pentru alegerile locale din data de 9 iunie 2024.După ora 9.30, membrii PNL Botoșani, în frunte cu...