Accident in Ungaria: Trei romani au murit si cinci sunt raniti

Accident in Ungaria: Trei romani au murit si cinci sunt raniti
Trei romani au murit, iar alti cinci sunt raniti, dupa ce au fost implicati vineri dimineata intr-un accident rutier in Ungaria. Victimele se aflau intr-un autocar romanesc, care s-a ciocnit cu un tir condus de un sofer slovac, anunta Realitatea Tv.

Doi dintre raniti se afla in stare grava, iar politia din Ungaria a demarat o ancheta. In urma cu doua saptamani, pe 31 octombrie, o alta tragedie, in care au fost implicati romani, s-a petrecut in Ungaria.

14 romani au murit atunci in urma unui grav accident rutier petrecut in Ungaria, intre un tir si un microbuz cu romani care se intorceau de la munca din Spania. Toti cei 14 romani care au murit se aflau in microbuz.

Printre cei 14 morti se afla patru femei si trei copii, cu varste cuprinse intre 7 si 14 ani.

Soferul TIR-ului, care este tot roman, a adormit la volan si a intrat pe contrasens, unde s-a ciocnit cu microbuzul care circula regulamentar.

Acesta este internat la un spital din Ungaria, insa autoritatile l-au arestat pentru 29 de zile sub acuzatia de ucidere din culpa.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
13

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
71

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...

ISU Botoșani, îndemn la respectarea regulilor de prevenire a incendiilor cu ocazia pregătirilor de Paște!

astăzi, 13:17
22

Respectarea unor reguli simple poate preveni producerea unui incendiu cauzat de lăsarea nesupravegheată a aparatelor de gătit. De aceea, ISU Botoșani recomandă:- Nu lăsaţi mâncarea pe...