Absolvenții școlilor militare care au prins post în Batalionul 335 au primit „botezul focului” în cadrul unui exercițiu militar (fotogalerie)

Absolvenții școlilor militare care au prins post în Batalionul 335 au primit „botezul focului” în cadrul unui exercițiu militar (fotogalerie)

Tinerii absolvenți repartizați pe funcțiile de la Batalionul 335 Artilerie „Alexandru cel Bun”, au primit „botezul focului” în cadrul exercițiului „ZIMBRU 23”, care se desfășoară la sediul Centrului Secundar de Instruire pentru Luptă Smârdan.

Astfel, primele trageri reale cu armamentul de artilerie, reprezintă pentru fiecare cadru militar o amintire de neuitat. De aceste momente, au avut parte și proaspeții absolvenți din arma artilerie și rachete ai Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” și ai Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri „Basarab I”.

Felicităm militarii pentru prima tragere reușită și le urăm mult succes in continuare!”, le-au transmis colegii din Batalionul 335 Artilerie „Alexandru cel Bun” Botoșani.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un botoșănean a dat de bucluc după ce i-a mințit pe polițiști!

astăzi, 19:24
147

Echipajele de poliție din Marginea și Gălănești, județul Suceava, au identificat și oprit regulamentar pentru control autoutilitara care se deplasa pe DN17A de pe raza comunei Marginea.Cond...

Intervenție de urgență a pompierilor într-un apartament: Au murit 6 pisici și 3 câini, salvatorii au salvat o pisică și șase porumbei!

astăzi, 17:45
310

O intervenție de urgență a pompierilor militari din cadrul Detașamentului Suceava s-a desfășurat, duminică în municipiul Suceava.Potrivit plutonier Radu Gabriel din cadrul ISU Suceava...

A plecat la cele veșnice o artistă din Botoșani. ”Ai creat frumusețe toată viața!”

astăzi, 16:16
2192

S-a stins din viață Veronica Mocanu. În urmă cu doar cinci zile își aniversaze ziua de naștere, la împlinirea celor 78 de ani. Tristul anunț a fost făcut de fiul artistei, car...