A sunat la 112 si a anuntat ca si-a ucis nevasta!

A sunat la 112 si a anuntat ca si-a ucis nevasta!
Un barbat in varsta de 48 de ani, din localitatea Horlaceni, comuna Sendriceni, a sunat duminica dupa-amiaza la 112 si a anuntat ca si-a ucis sotia.

Ajunsi la locuinta celor doi, oamenii legii au constatat ca femeia, in varsta de 48 de ani, este moarta, prezentand pe corp mai multe urme de violenta, iar in casa erau urme de sange.

Din cate se pare, barbatul a consumat bauturi alcoolice, iar la un moment si-a luat nevasta la bataie.

Ilie P. le-a spus politistilor ca dupa ce si-a agresat sotia, acesteia i s-a facut rau si a stropit-o cu apa pe fata, dupa care a intins-o pe pat, crezand ca isi va reveni.

Vazand ca femeia nu mai misca, acesta a sunat la 112.

O echipa de criminalisti s-a deplasat la locuinta celor doi soti pentru cercetari. 

Barbatul a fost ridicat pentru audieri, urmand ca medicii legisti sa faca necropsia cadavrului.

Cazul a fost preluat de un procuror.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
103

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
232

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
167

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...