A murit in timp ce era audiat de politisti!

A murit in timp ce era audiat de politisti!
Un barbat in varsta de 34 de ani, din comuna Mihalaseni, suspectat de comiterea unor furturi, a decedat chiar in timp ce era audiat de politisti.

În noaptea de 15/16.12.2011, a fost spart un magazin în satul Năstase, comuna Mihălăşeni, fiind sustrase din interior bani şi bunuri, constând în suma de 20 lei şi câteva sticle cu băuturi alcoolice.

Proprietarul magazinului a depus o plangere la Politie, iar oamenii legii au deschis o ancheta.

În dimineaţa zilei de 16.12.2011, s-a constituit echipa operativă formată din politisti si un criminalist. După efectuarea cercetării la faţa locului, a fost identificat numitul Ionut Cristian Taralunga, in varsta de 21 ani, din satul Năstase, comuna Mihălăşeni, jud. Botoşani, care a relatat lucrătorilor de poliţie că a participat împreună cu consăteanul său, Dragos George Isac, în vârstă de 34 ani, la comiterea furtului respectiv.

În continuare, lucrătorii de poliţie au procedat la căutarea lui Dragos Isac George care a fost găsit la locuinţa surorii sale din satul Stînca, oraş Ştefăneşti, jud. Botoşani, stabilindu-se că în aceeaşi noapte acesta mai comisese un furt dintr-o locuinţă din satul menţionat, de unde sustrăsese băuturi alcoolice pe care le şi consumase între timp.

Drept urmare, barbatul a fost condus la sediul postului de poliţie pentru efectuarea de cercetări şi în timpul audierilor i s-a făcut rău, s-a învineţit la faţă, iar până la sosirea asistentului medical din comună, acesta a decedat.

Decesul a fost constatat de asistenta medicală din cadrul Dispensarului Comunal Mihălăşeni, fiind confirmat apoi de medicul de serviciu de pe ambulanţa chemata la fata locului.

Oamenii legii au dispus efectuarea necropsiei pentru a se stabili cauzele care au dus la decesul barbatului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...

Razie noctură a polițiștilor rutieri pe străzile din Botoșani! (foto)

astăzi, 13:12
35

În noaptea de 1 spre 2 mai 2024, polițiștii din cadrul Biroului Rutier, împreună cu Biroul de Ordine Publică, Șecțiile de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani și 3 Hlipiceni și cu poli...

Uluitoarele ouă „închistrite” de Rogojești și faima lor europeană. Cum a ajuns un cătun din Botoșani capitală culturală!

astăzi, 11:47
69

Cătunul Rogojești, din județul Botoșani, nu are cine știe ce faimă în România, deși la nivel european este considerat un adevărat miracol cultural.Mica așezare este situată l...