A incercat sa isi puna capat zilelor inghitind cate o pastila pentru fiecare an trait pana acum!

A incercat sa isi puna capat zilelor inghitind cate o pastila pentru fiecare an trait pana acum!
Un barbat din Botosani, care suferea de afectiuni psihice, a incercat o experienta noua, inghitind 30 de pastile de Aulin, cate una pentru fiecare an din viata lui.

Din fericire, a fost gasit la timp de rude, care au chemat imediat salvarea. Medicii i-au facut spalaturi si l-au trimis la Psihiatrie, unde a fost evaluat.

Din cele povestite de medici, barbatul nu avea un motiv anume sa isi puna capat zilelor. Pentru ca starea lui se inrautatea si nici nu era capabil sa ofere prea multe detalii, pacientul a fost supus tuturor procedurilor de specialitate.

"Pacientul a fost supus unor proceduri de spalaturi stomacale pentru a se evita inrautatirea starii pe care o avea. Nu a fost prea cooperant si nu a mentionat motivul tentativei, insa se pare ca urma un tratament pentru afectiuni psihice", a precizat un reprezentant al SJA Botosani.

Medicamentele cu efect antiinflamator, de genul celor inghitite de botosanean, pot crea insuficienta renala severa. In lipsa unui ajutor medical imediat, pacientul poate deceda.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Clarificări importante aduse de APIA pentru fermieri cu privire la monitorizarea proiectelor

astăzi, 16:22
27

Agenția de Plăți şi Intervenție pentru Agricultură (APIA) Centrul Județean Botoșani aduce clarificări importante cu privire la Controlul prin monitorizare (“checks by monitoring”)...

Doi meșteri populari din Botoșani au fost premiați de Ministerul Culturii la Gala Tezaure Umane Vii (fotogalerie)

astăzi, 15:40
58

Doi dintre meșterii populari ai județului Botoșani au fost premiați de Ministerul Culturii în cadrul evenimentului „Gala Tezaure Umane Vii”.Este vorba despre Ileana Țî...

Instructori auto amendați de polițiștii botoșăneni

astăzi, 15:27
126

Joi, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au organizat o acțiune pentru verificarea modului de respectare a traseelor stabilite de către poliția rutieră, ...