A fost prins hotul care a taiat brazii argintii!

A fost prins hotul care a taiat brazii argintii!
Agentii comunitari au depistat si predat Politiei Municipiului Botosani pe botosaneanul care se face vinovat de taierea celor trei brazi ornamentali argintii, sustrasi din parculetul din intersectia strazilor Marchian si Cuza Voda in seara de 15 decembrie.

In urma cercetarilor efectuate de Politia Comunitara, ieri, 18 decembrie, a fost descoperit faptasul, in persoana lui A. Romeo Adrian, in varsta de 41 de ani.

Brazii au fost comercializati la o zi dupa sustragerea de pe domeniul public, in Piata Centrala. Barbatul a fost condus la sediul Politiei Municipiului Botosani si predat, in vederea luarii masurilor legale.

A. Romeo Adrian are antecedente, fiind sanctionat de agentii comunitari in cursul acestui an pentru sustragere de trandafiri de pe domeniul public al municipiului Botosani.

Asa cum am mai precizat, nu vom face concesii in privinta celor care distrug domeniul public. Din pacate, unii botosaneni isi asuma riscul de a raspunde in fata legii, stirbind imaginea municipiului Botosani, a declarat directorul executiv al Politiei Comunitare Botosani, Vasile Raileanu.

Acum, de prins a fost prins! Mai ramane de vazut daca nu va scapa si de data asta basma curata.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
278

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
478

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
143

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...