A ajuns la spital pentru ca nu a respectat distanta regulamentara in trafic!

A ajuns la spital pentru ca nu a respectat distanta regulamentara in trafic!
S-a simtit "atras" de soferita care circula in fata lui si a ajuns pe patul de spital! Accidentul rutier s-a petrecut ieri dupa-amiaza, in afara localitatii Baisa.

D. Ovidiu, de 31 de ani, din municipiul Botosani, conducea un autoturism pe DE 58, din directia Baisa catre Botosani.

In afara localitatii Baisa, soferul nu a pastrat o distanta suficienta fata de un alt autoturism care era condus in aceeasi directie de V. Andreea-Elena, de 24 de ani, din Botosani, care a redus viteza de deplasare pentru a evita un autoturism ce circula din sensul opus, si care s-a angajat in depasirea altor autovehicule, astfel ca a intrat in coliziune cu acesta.

In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala usoara a lui D. Ovidiu, care a fost transportat la Spitalul Judetean Botosani pentru ingrijiri medicale, fiind diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral acut inchis prin accident rutier.

Conducatorii auto au fost testati alcoolscopic, rezultatele fiind negative, fiind recoltate probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

Din primele cercetari a rezultat ca vinovat de producerea accidentului se face conducatorul auto D. Ovidiu, care nu a respectat regulile referitoare la pastrarea distantei in mers.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
307

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
341

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
283

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...