19 botoșăneni amendați pentru deplasări nejustificate, în ultimele 24 de ore

19 botoșăneni amendați pentru deplasări nejustificate, în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, în județul Botoșani, forțele de ordine au aplicat amenzi în valoare de peste 22.000 de lei. Jandarmii au aplicat sancțiuni exclusiv pentru fapte de tulburare a ordinii publice, în vreme ce polițiștii au aplicat 19 amenzi pentru nerespectarea interdicțiilor de circulație.

La nivelul Inspectoratului Județean de Jandarmi Botoșani, 94 de jandarmi au participat la misiunile organizate în contextul stării de urgență, din care 20 au asigurat ordinea publică la centrele de carantină.

Efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoşani au acționat atât independent, cât și în sistem integrat, alături de celelalte structuri de ordine și siguranță publică, pentru prevenirea răspândirii coronavirusului SARS CoV 2 (filtre, misiuni de ordine publică, însoțire convoaie, acțiuni punctuale).

Au fost aplicate două avertismente pentru nerespectarea restricțiilor de circulație și cinci amenzi în valoare totală de 600 de lei pentru fapte de tulburare a ordinii și liniștii publice.

La nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, au fost efectuate verificări cu privire la respectarea măsurilor şi interdicţiilor impuse în contextul stării de urgenţă, în cazul a 277 de persoane, fiind de asemenea verificate 59 de localuri publice cu privire la respectarea aceloraşi interdicţii.

Totodată, au fost aplicate 19 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de peste 22.000 de lei.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cod Galben pentru județul Botoșani, în această dimineață!

astăzi, 07:49
286

Administrația Națională de Meteorologie a emis în această dimineață o atenționare de tip Cod Galben pentru județul Botoșani.Astfel, până la ora 10.00, județul Botoșani se a...

Jandarmii își sărbătoresc ziua pe Pietonalul Unirii, cu tehnica de intervenție și câinii de serviciu!

astăzi, 07:19
96

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 30 martie, între orele 10.00 și 12.00, în fața Muzelui de Istorie Județean Botoșani.Jandarmii vor prezenta tehnica și mijloacele de interv...

Veste uriașă pentru vârstnici: ”E un pas extrem de importanti!”

astăzi, 07:02
290

Compania Națională Poșta Română se pregătește să introducă posibilitatea achitării acestora cu cardul direct la poștaș. Compania a investit în 7.000 de dispozitive mobile care v...