100.000 de lei amenda si 11.000 de pachete de tigari confiscate!

100.000 de lei amenda si 11.000 de pachete de tigari confiscate!
Amenda maxima a fost aplicata dupa ce politistii de frontiera i-au solicitat unui nemtean actele pentru marfa de provenienta ucraineana.

M. V., din Piatra Neamt, a fost oprit la iesirea din municipiul Botosani de un echipaj format din comisari ai Garzii Financiare si politisti de frontiera.

Nemteanul a recunoscut ca a fost in Ucraina si a luat tigari marca Ronson si Winston pentru niste prieteni. Pentru ca explicatia sa nu parea foarte plauzibila, anchetatorii au dezvoltat cercetarile.

Astfel au descoperit ca, de fapt, barbatul cu dubla cetatenie, romana si moldoveana, este administratorul unei societati cu sediul in Piatra Neamt. Mai mult, M.V. are deschis un stand in complexul comercial Pars din Botosani. Barbatul s-a ales astfel cu amenda maxima, 100.000 de lei, si cu tigarile confiscate.

La actiune au luat parte politistii de frontiera din cadrul detasamentului de interventie al Inspectoratul Judetean al Politiei de Frontiera Botosani, Inspectoratul Judetean al Politiei de Frontiera Suceava si Formatiunea de Interventie a DPF Radauti si lucratori ai Garzii Financiare Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

Luni, 6 Mai 2024
174

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

Luni, 6 Mai 2024
362

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

Luni, 6 Mai 2024
97

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...