VERSURI DIN STRADĂ: Cu punct și de la capăt

VERSURI DIN STRADĂ: Cu punct și de la capăt

După cum v-am obișnuit, vă lăsăm spre lectură o poezie primită pe adresa redacției noastre, în acest caz, de la Claudia Mitră. Nouă ne-a plăcut și credem că imediat și vouă. Lectură plăcută!

 

CU PUNCT ȘI DE LA CAPĂT

de Claudia Mitră

Şi dacă moartea te-ar privi în ochi,

dar te-ar ierta,

spune-mi,

ce-ai face în primele secunde?

Cu punct şi de la capăt ai pleca

de unde

vremelnic se oprise viaţa ta?

 

Şi dacă moartea te-ar privi în ochi,

dar te-ar ierta,

spune-mi,

ce-ai face în primele secunde?

Ai fi mai blând decât ai fost cândva?

 

Ai împărţi mai mult din fericirea ta

cu un necunoscut ce mâna ţi-a întins,

sperând că-i vei zâmbi şi nu-l vei ignora?

 

Gândeşte doar.

Răspunsul nu mi-l da.

Trăieşte ca şi cum s-ar întâmpla.

 

Vă reamintim că Știri.Botoșani.Ro așteaptă creațiile voastre, în versuri, pe adresa stiribotosani2000@gmail.com, în fiecare zi a săptămânii. Nu trebuie să fiți poeți consacrați, ci să vă placă poezia, căreia noi i-am dedicat o rubrică numită VERSURI DIN STRADĂ.

Și nu uitați: Trăim în Botoșani, oameni buni. Aceasta este capitala poeziei din România, iar acest lucru nu ni-l poate lua nimeni! (Redactor șef, Tudor Carare).

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cătălin Flutur a anunțat în această seară proiectul de buget al municipiului Botoșani. Acesta va intra în discuția Consiliului Local peste două zile, dar sunt șanse mici ca PSD să îl lase în această formă!

Luni, 17 Februarie 2020
208

Cu două zile înainte de ședința Consiliului Local de la Botoșani, un consiliu dominat brutal de ani de zile de PSD, primarul municipiului, Cătălin Flutur, a anunțat în această sear...

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Marcel Vela: MAI nu are capacitatea de a acoperi cu personal, jandarmi și polițiști, paza școlilor din România!

Luni, 17 Februarie 2020
162

“Pe fondul creșterii violenței și a consumului de droguri, MAI nu are capacitatea de a acoperi cu personal, jandarmi și polițiști, să asigure paza tuturor școlilor din România&rdqu...

Așa ceva… Pompierii au găsit două fețe de pernă pline cu pitoni regali!

Luni, 17 Februarie 2020
813

Când ne gândim la pompieri ne gândim la faptul că sunt dispuși să-și dea viața pentru a stinge flăcările, însă nimeni nu se aștepta ca în două fețe de perne di...