VERSURI DIN STRADĂ: Aleargă caii iubirii

VERSURI DIN STRADĂ: Aleargă caii iubirii

Ca de obicei, publicăm astăzi  încă o poezie găsită pe adresa de e-mail a redacției noastre. Aceasta a fost trimisă de Fănică Bulgariu. Vă dorim lectură plăcută.

ALEARGĂ CAII IUBIRII

de Fănică Bulgariu

Aleargă caii iubirii prin colbul cărării,

să se adape din sentimente rebele,

Vin două suflete pereche să încalece caii

şi să se contopească în acelaşi trup.

Se rostogolesc în iarbă crudă,

de lângă malurile râului rece şi cristalin

şi îşi ud buzele cu respiraţia sărutului,

până aproape de lăsarea serii.

Ultimele raze de soare le inunda umbra,

Trupurile rămân unul lângă altul,

Aşteaptă să cadă roua serii,

Şi să le ude veşmintele transparente.

Se ridica luna pe cer să-i privească,

un nor se apropie, înghite

şi destrama lumina lunii curioase.

Se scutură de iarbă uscată, zefirul îi mângâie în plete,

Iau caii iubirii şi pleacă prin colbul cărării.

 

Vă reamintim că Știri.Botoșani.Ro așteaptă creațiile voastre, în versuri, pe adresa stiribotosani2000@gmail.com, în fiecare zi a săptămânii. Nu trebuie să fiți poeți consacrați, ci să vă placă să citiți și să scrieți poezie, căreia noi i-am dedicat o rubrică numită VERSURI DIN STRADĂ.

Și nu uitați: Trăim în Botoșani, oameni buni. Aceasta este capitala poeziei din România, iar acest lucru nu ni-l poate lua nimeni! (Redactor șef, Tudor Carare)

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cătălin Flutur a anunțat în această seară proiectul de buget al municipiului Botoșani. Acesta va intra în discuția Consiliului Local peste două zile, dar sunt șanse mici ca PSD să îl lase în această formă!

astăzi, 20:46
68

Cu două zile înainte de ședința Consiliului Local de la Botoșani, un consiliu dominat brutal de ani de zile de PSD, primarul municipiului, Cătălin Flutur, a anunțat în această sear...

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Marcel Vela: MAI nu are capacitatea de a acoperi cu personal, jandarmi și polițiști, paza școlilor din România!

astăzi, 20:11
73

“Pe fondul creșterii violenței și a consumului de droguri, MAI nu are capacitatea de a acoperi cu personal, jandarmi și polițiști, să asigure paza tuturor școlilor din România&rdqu...

Așa ceva… Pompierii au găsit două fețe de pernă pline cu pitoni regali!

astăzi, 19:49
459

Când ne gândim la pompieri ne gândim la faptul că sunt dispuși să-și dea viața pentru a stinge flăcările, însă nimeni nu se aștepta ca în două fețe de perne di...