Voluntari - FC Botoșani, 1-2! Ce l-a făcut pe antrenorul botoșănenilor să spună: „Diferența dintre pedigree și pampers”

Voluntari - FC Botoșani, 1-2! Ce l-a făcut pe antrenorul botoșănenilor să spună: „Diferența dintre pedigree și pampers”

FC Botoșani s-a impus cu emoții în deplasarea de la Voluntari, scor 2-1, și a urcat pe loc de play-off. Antrenorul Marius Croitoru și-a muștruluit jucătorii la pauză, apoi aceștia ai reușit să întoarcă rezultatul. El a vorbit despre u eventual transfer al fundașului central Andrei Chindriș (20 de ani) la FCSB.

Am avut niște ocazii incredibile în prima parte, au dat peste poartă din doi metri. Marea mea problemă a fost însă atitudinea, nu că au ratat. Am vorbit cu ei la pauză, le-am explicat ce vreau. Le-am garantat că nu avem cum să nu câștigăm dacă mă ascultă. Am dovedit că suntem net superiori. Pentru România, Botoșani joacă un fotbal frumos”, a declarat Croitoru la TV Telekom Sport. 

Golurile botoșănenilor de astăzi au fost marcate cu ajutorul stoperilor: 

Asta sună îngrijorător. Pe mine m-ar satisface ca fundașii centrali să nu ia gol. Cum au greșit săracii la golul Voluntariului, au dat pasă greșită fără presiune, nu îmi place. Mă interesează personalitatea lor, ca fotbalistul să nu cadă după ce greșește. Asta e diferența între cei cu pedigree și cei cu pampers”, a explicat Croitoru.   

CROITORU: „L-AM SFĂTUIT PE CHINDRIȘ SĂ NU PLECE!”

Andrei Chindriș (20 de ani) este principala țintă de transferuri a lui Gigi Becali pentru această iarnă. Cei de la FCSB îl consideră înlocuitorul sârbului Bogdan Planic. 

Din punct de vedere sportiv cred că nu e momentul. Din alte puncte de vedere, cum ar fi cel financiar, nu hotărăsc eu. Dacă vine o ofertă satisfăcătoare, nu mă opun. Îi dau același sfat ca lui Cătălin Golofca. I-am spus că nu e timpul să plece. Chindriș poate juca la orice echipă din România, dar nu e momentul. Domnul Iftime mi-a promis că îmi va da timp să construiesc, pentru a ataca un obiectiv real la anul. Iar construcția mea e în jurul lui Chindriș și Miron”, a conchis antrenorul botoșănenilor, conform GSP.ro.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Deputatul liberal Cristian Achiței: Victorie frumoasă, obținută cu multă muncă de PNL pe Zona Ștefănești!

astăzi, 16:03
375

Deputatul Cristian Achiței a făcut o analiză foarte rece pe pagina sa de socializare, accesibilă publicului, din care reiese că zona pe care o coordonează a reușit să obțină rezultate inclus...

Suntem în UE numai cu numele! Încă un studiu, aceeași realitate: România departe de toate statele europene în privinţa calităţii vieţii!

astăzi, 15:47
80

România ocupă locul 45 în studiul Indicele de Progres Social 2019, privind calitatea vieţii şi bunăstarea socială, fiind depăşită cu mult de toate celelalte 28 state membre ale Uni...

Botoșănenii datorează aproape 3 milioane de euro societății Nova Apaserv

astăzi, 14:27
147

Societatea Nova Apaserv gestionează sute de dosare cu datorii ale botoșănenilor către aceasta. Nu mai puțin de 13.028.674 de lei este suma pe care 454 de clienți din județ trebuie să o achite ...