Voluntari - FC Botoșani, 1-2! Ce l-a făcut pe antrenorul botoșănenilor să spună: „Diferența dintre pedigree și pampers”

Voluntari - FC Botoșani, 1-2! Ce l-a făcut pe antrenorul botoșănenilor să spună: „Diferența dintre pedigree și pampers”

FC Botoșani s-a impus cu emoții în deplasarea de la Voluntari, scor 2-1, și a urcat pe loc de play-off. Antrenorul Marius Croitoru și-a muștruluit jucătorii la pauză, apoi aceștia ai reușit să întoarcă rezultatul. El a vorbit despre u eventual transfer al fundașului central Andrei Chindriș (20 de ani) la FCSB.

Am avut niște ocazii incredibile în prima parte, au dat peste poartă din doi metri. Marea mea problemă a fost însă atitudinea, nu că au ratat. Am vorbit cu ei la pauză, le-am explicat ce vreau. Le-am garantat că nu avem cum să nu câștigăm dacă mă ascultă. Am dovedit că suntem net superiori. Pentru România, Botoșani joacă un fotbal frumos”, a declarat Croitoru la TV Telekom Sport. 

Golurile botoșănenilor de astăzi au fost marcate cu ajutorul stoperilor: 

Asta sună îngrijorător. Pe mine m-ar satisface ca fundașii centrali să nu ia gol. Cum au greșit săracii la golul Voluntariului, au dat pasă greșită fără presiune, nu îmi place. Mă interesează personalitatea lor, ca fotbalistul să nu cadă după ce greșește. Asta e diferența între cei cu pedigree și cei cu pampers”, a explicat Croitoru.   

CROITORU: „L-AM SFĂTUIT PE CHINDRIȘ SĂ NU PLECE!”

Andrei Chindriș (20 de ani) este principala țintă de transferuri a lui Gigi Becali pentru această iarnă. Cei de la FCSB îl consideră înlocuitorul sârbului Bogdan Planic. 

Din punct de vedere sportiv cred că nu e momentul. Din alte puncte de vedere, cum ar fi cel financiar, nu hotărăsc eu. Dacă vine o ofertă satisfăcătoare, nu mă opun. Îi dau același sfat ca lui Cătălin Golofca. I-am spus că nu e timpul să plece. Chindriș poate juca la orice echipă din România, dar nu e momentul. Domnul Iftime mi-a promis că îmi va da timp să construiesc, pentru a ataca un obiectiv real la anul. Iar construcția mea e în jurul lui Chindriș și Miron”, a conchis antrenorul botoșănenilor, conform GSP.ro.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Profesorii „vinovați” de rezultate slabe la simularea de la Bacalaureat, trimiși la perfecționare!

Joi, 18 Aprilie 2024
762

Inspectorii școlari vor organiza activități metodice cu profesorii care predau discipline pentru Bacalaureat. Prioritatea este acordată profesorilor care au elevi cu medii sub 6 la simularea exame...

Bărbat de 49 de ani, depistat conducând sub influența alcoolului pe un drum din județ!

Joi, 18 Aprilie 2024
156

În cursul zilei de miercuri,17 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.1 Botoșani au oprit pentru control pe drumul public din comuna Gorbănești un autoturism co...

Beneficiarii de prestații sociale își vor primii zilele următoare drepturile bănești!

Joi, 18 Aprilie 2024
97

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Botoșani anunță că au fost virate în Trezoreria Botoșani  sumele necesare efectuării plăţilor drepturilor aferente  ...