Victorie categorică! Poli Iași - CSM Botoșani 29 – 36!

Victorie categorică! Poli Iași - CSM Botoșani 29 – 36!

CSM Botoșani a mai scris o pagină de istorie! Aceștia au câștigat meciul de la Iași, cu Poli, scor 36-29, victoria intrând în istorie: Este prima victorie obținută în deplasare de CSM Botoșani.

De altfel, un alt moment istoric ce trebuie menționat este seria de doua victorii, lucru nemaiîntâlnit.

CSM Botoșani a avut una dintre cele mai bune evoluții din istoria sa, iar cei de la Poli Iași nu au avut vreo șansă împotriva "leilor" lui Radu Roșu.

CSM Botoșani a început tare partida, iar după 8 minute aveau deja 3-0. Scorul pauzei a fost 9-17, iar diferența maximă s-a înregistrat în minutul 55, când botoșănenii aveau 11 goluri avans, scor 23-34.

Iată toată evoluția scorului:

Minutul 10: 2-5

Minutul 20: 4-11

Minutul 25: 8-15

Minutul 30: 9-17

Pauză

Minutul 35: 12-20

Minutul 45: 18-27

Minutul 55: 23-34

Minutul 60: 29-36

Echipa lui Radu Roșu a dat maximul, atât pe faza ofensivă, cât și pe cea defensivă, iar asta se vede și în statistica loviturilor de la 7 metri: botoșănenii au 5 goluri din 5 aruncări, în timp ce Ieșenii au marcat un singur gol, din 4 încercări.

De remarcat și brigada partidei. Aceasta a fost una feminină, provenita din Neamț.

Un alt eveniment ce merita menționat este debutul juniorului Lesniuc Răzvan. Acesta a avut o evoluție excelentă, dar nu a reușit să puncteze.

Iată caseta tehnică a partidei:

CSM Botoșani: Ciubotariu Florin (7), Lakovic Radisav (2), Ciobanu Alexandru (3), Lazurcă Claudiu (7), Adomnicăi Cristian (6), Dumitrache Ștefan (5), Lazoreac Vlad(4), Bidașcă Cosmin (2).

Antrenor: Radu Roșu

Politehnica Iași: F. Ștefan (2), Talabă Cosmin (1), Petrache Bogdan (3), Hazi Gabriel (1), Gațu Andrei (4), Foca Răzvan (1), Filip Dumitru (1), Vămanu Ionuț (8), Dimofte Florin (6), Chiriac Rareș (1), Moșneagu Alexandru (1).

Antrenor: Spiridon Florin

Arbitrii partidei: Lungu/Paraschiv (NT)

Etapa viitoare, Botoșani joacă acasă derby-ul cu CSU Suceava. Partida va avea loc vineri, de la ora 18:00, la Polivalentă! (Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
59

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
472

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
168

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...