Vali Bordeanu poate profita de plecarea lui Petrescu de la CFR Cluj! Poate fi noul principal al campioanei

Vali Bordeanu poate profita de plecarea lui Petrescu de la CFR Cluj! Poate fi noul principal al campioanei

Fost jucător la FC Botoșani, Steaua sau Dinamo, Vali Bordeanu poate deveni principal la CFR Cluj, cel puțin pentru câteva meciuri.

Asta pentru că Dan Petrescu și campiona României au ajuns la un acord privind rezilierea contractului, în urma rezultatelor slabe din ultima perioadă.

Până la numirea unui nou tehnician, Vali Bordeanu pare favorit să fie principal, pentru cel puțin 2 meciuri. În cel mai bun caz, acesta va rămâne principal până în iarnă.

Vali ar fi trebuit să fie principal la meciul dintre Botoșani și CFR din playoff-ul sezonului trecut. Vorbim de celebrul scandal "Covid", prin care campioana a reușit să amâne câteva partide în interes, mințind că echipa este băgată în carantină.

Vali Bordeanu se lupta cu Calin Curelea, pentru postul de principal la meciul de Europa League, împotriva echipei CASK Sofia.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un bătrân a fost accidentat de o mașină a cărui șofer nu a fost atent la manevra de dat cu spatele

Duminică, 17 Ianuarie 2021
552

Un bărbat de 79 a fost accidentat grav de o maşină care a ieşit cu spatele dintr-o parcare. Accidentul a avut loc vineri seară în Truşeşti.În momentul în care un autoturis...

Loc de dat cu…EPIGRAMA (128)

Duminică, 17 Ianuarie 2021
308

O rubrică realizată de profesor Georgică Manole, scriitor, epigramist:Cristian Preda este cunoscut ca profesor de ştiinţe politice la Universitatea din Bucureşti, europarlamentar şi autor d...

Cutremur în România. Unde s-a produs și ce magnitudine a a avut

Sâmbătă, 16 Ianuarie 2021
452

Un cutremur cu magnitudinea de 2,9 pe Richter a avut loc în zona seismică Vrancea, la orele 18.20.33.Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 82km E de Brașov, 96km ...