Vali Bordeanu poate profita de plecarea lui Petrescu de la CFR Cluj! Poate fi noul principal al campioanei

Vali Bordeanu poate profita de plecarea lui Petrescu de la CFR Cluj! Poate fi noul principal al campioanei

Fost jucător la FC Botoșani, Steaua sau Dinamo, Vali Bordeanu poate deveni principal la CFR Cluj, cel puțin pentru câteva meciuri.

Asta pentru că Dan Petrescu și campiona României au ajuns la un acord privind rezilierea contractului, în urma rezultatelor slabe din ultima perioadă.

Până la numirea unui nou tehnician, Vali Bordeanu pare favorit să fie principal, pentru cel puțin 2 meciuri. În cel mai bun caz, acesta va rămâne principal până în iarnă.

Vali ar fi trebuit să fie principal la meciul dintre Botoșani și CFR din playoff-ul sezonului trecut. Vorbim de celebrul scandal "Covid", prin care campioana a reușit să amâne câteva partide în interes, mințind că echipa este băgată în carantină.

Vali Bordeanu se lupta cu Calin Curelea, pentru postul de principal la meciul de Europa League, împotriva echipei CASK Sofia.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
69

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
68

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...

Cine plătește dacă te inundă vecinul: legea spune clar!

astăzi, 15:00
138

Atunci când te confrunți cu o inundație în apartament cauzată de unul dintre vecini, este important să acționezi rapid și eficient pentru a minimiza pagubele și pentru a stabili cin...