Vacanta scurta

Vacanta scurta

 Voleibalistele de la Pro Volei nu vor avea o vacanta prea lunga pentru ca urmeza sa joace meciurile pentru promovarea in prima liga la jumatatea lunii ianuarie.  

Conducerea clubului Pro Volei a premiat componentele echipei divizionare B, care a reusit sa termine prima parte a campionatului pe locul trei si sa se califice in faza a doua a competitiei care va incepe la jumatatea lunii ianuarie.

Locul trei obtinut la finalul primei jumatati a campionatului le-a dat posibilitatea conducatorilor clubului si edililor locali sa se implice mai mult anul viitor si sa spere la o eventuala promovare. In cursul zilei de ieri, conducerea clubului Pro Volei a premiat componentele echipei si antrenorul, pentru parcursul din acest sezon. Catalin Buhaianu, principalul finantator al gruparii botosanene a spus ca spera ca echipa pregatita de Stelian Ghitun sa se califice la turneul final. `In primul rand sunt multumit ca am reusit sa parcurgem foarte bine prima faza a campionatului. Urmeaza faza a adoua din 19 ianuarie si speram ca odata cu achizitia catorva jucatoare pe care ni le dorim, sa ajungem la turneul final. Acolo totul se va decide, dar eu sper ca vom reusi sa aducem spectacolul voleibalistic in Botosani si sper ca din toamna anului 2008 echipa sa joace in sala Polivalenta`, a spus Catalin Buhaianu.

Consiliul Local va sprijini in continuare echipa Pro Volei

La premierea voleibalistelor botosanene, au fost prezenti trei consilieri municipali, plus primarul Catalin Flutur si viceprimarul Florin Ghiorghita, care au promis ca vor sprijini in continuare formatia botosaneana. `Noi ne propunem sa sustinem in continuare echipa, fie ca e in prima sau a doua liga, pentru ca reprezinta Botosaniul. Este printre putinele jocuri de echipa care sunt reprezentate in Botosani, la acest nivel si ne-am dori sa avem o echipa de divizia A. Sunt convins ca daca vom ajunge in divizia A, nu doar Consiliul Local o va sustine ci si mai multi sponsori. Ceea ce s-a intamplat aici este un lucru fericit, au fost oameni care s-au implicat in fenomen, oameni care sunt fosti sportivi, eu ii felicit pe cei care conduc echipa, care sponsorizeaza si echipa pentru rezultatele obtinute`, a spus primarul Catalin Flutur.

Vacanta scurta

Echipa pregatita de Stelian Ghitun nu va avea o vacanta prea mare deoarece pe data de 3 ianuarie va pleca in cantonament la Campulung. `Singura sansa este sa continuam pe aceeasi linie pe care am avut-o la finalul campionatului si ma refer la mobilizarea fetelor si determinare. Ne mai dorim doua-trei achizitii pentru a intari echipa si speram sa terminam pe unul din primele doua locuri faza a doua a campionatului. Primul meci il avem cu Craiova, pretendenta la promovarea in divizia A, care are un lot valoros si conditii finaciare foarte bune. Urmeaza o perioada de pregatire la Campulung care sper sa ne fie de bun augur si sa formam relatiile de joc`, a spus Stelian Ghitun antrenorul echipei Pro Volei. (S.B.)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiect de lege: Minorii de 17 ani, cu permis, ar putea conduce alături de un însoțitor cu experiență!

astăzi, 20:16
38

Comisiile juridică și pentru apărare din Senat au aprobat un proiect de lege care permite minorilor de 17 ani, cu permis categoriile B și BE, să conducă cu un însoțitor cu experiență de...

Polițiștii dintr-o localitate din Botoșani au discutat cu elevii pe tema siguranței online! (Foto)

astăzi, 19:23
50

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Flămânzi alături i-au vizitat pe copiii din cadrul Școlii Gimnaziale ”Ion Bojoi” din localitate. Prin intermediul activităților educa...

Elevi ai unui liceu tehnologic din județ au învățat, alături de alți colegi din țară, cum să combată șomajul

astăzi, 18:56
42

106 elevi de la 13 licee din 11 localități au lucrat în echipe, în cadrul workshop-ului virtual JA Social Innovation Camp, organizat de Junior Achievement (JA) România ca parte a p...