Umilința eternă! Botoșani - Chindia 0-3!

Umilința eternă! Botoșani - Chindia 0-3!

Botoșani și Chindia s-au întâlnit un etapa a 10-a a primei ligi, duminică, de la ora 17:30. Botoșani a avut lovitura de deschidere a meciului. Greșelile de arbitraj continua sa o dezavantajeze pe FC Botoșani.

În minutul 3, Chindia beneficiază de o lovitură liberă din 30 de metri după un fault inexistent al lui Kolesovs. Mingea este oprita de zid și nu a pus probleme pentru poarta apărată de Pap. Ofosu are prima pare ocazie în minutul 6. Ofosu trimite cu călcâiul din 4 metri, dar Aioani nu este păcălit. Aceasta a fost singura ocazie din primul sfert de oră, în care echipele au fentat fotbalul. Ce-i drept, căldură nu avantajează acest meci, mai ales că în ultimele zile jucătorii s-au pregătit pe temperaturi de sub 20 de grade.

Chindia a avut primul șut pe poartă în minutul 23. Dumiter a trimis periculos din 20 de metri, dar Pap are o intervenție impecabilă și reușește să respingă mingea.

Răspunsul Botoșaniului a venit prin Țigănașu, 2 minute mai târziu. Acesta trage la colțul lung din marginea careului mic, dar portarul naționalei de tineret, Aioani, respinge.

La faza imediat următoare, centralul Avram dictează lovitura libera din 20 de metri pentru Botoșani. Roman trimite un șut periculos, respins peste poarta de portarul amintit mai sus. Apoi, la lovitura de cap a lui Moussa, Pițian scoate de pe linia porții. Pițian o mai salvează odată pe Chindia în mod similar, scoțând de pe linia porții și șutul lui Roman, în minutul 29.

Kolesovs vede primul cartonaș galben al partidei. După jumătate de oră, scorul este 0-0. Chindia dă lovitura în minutul 33. Dumiter reușește să înscrie, după un corner. 1-0 pentru Chindia. Neciu primește galben. La ultima faza a partidei, Chindia primește penalty după un henț al lui Kolesovs. Mihai transforma penaltyul, iar scorul pauzei este 0-2 pentru Chindia, după o primă repriză în care Botoșănenii nu au reușit să se ridice la nivelul așteptărilor. Jucătorii lui Croitoru par neconcentrați. E interesant de văzut dacă va reuși Marius Croitoru sa îi reactiveze la pauză.

Patache îl înlocuiește pe Kolesovs, în timp ce Ashkovski este înlocuit cu Florescu. Ongenda primește cartonaș galben.

Minutul 56: Yameogo primește cartonaș galben, după ce îl oprește pe Ongenda dintr-o cursa periculoasă. Mihai Roman trimite puțin pe lângă poartă, din lovitură liberă. Novac îl înlocuiește pe Mihai, accidentat.

În minutul 60, Moussa trece pe lângă gol, dar lovitura sa de cap trece puțin pe lângă vinclu. După o oră de joc, Chindia e în avantaj, scor 0-2. Minutul 68: Keyta intra în locul lui Ofosu, iar Burlacu este schimbat cu Vodut. Rata primește și el cartonașul galben. Florescu primește cartonaș galben.

Umilința eternă. Chindia face 3-0 in minutul 77, prin Voduț, moment în care suporterii încep să părăsească stadionul strigând în cor „Demisia, demisia”. Florea este înlocuit de Leca.

Benga vede roșu în minutul 86, după ce i-a tras un picior în spate lui Florescu. Ongenda vede și el al doilea galben și este eliminat, în ultimul din cele 4 minute de prelungire.

Măcelul de pe municipal se termina cu scorul de 3-0. Chindia, o nou-promovata care nu a reușit să se impună până acum, reușește să o distrugă pe FC Botoșani, după o seară neagră.

Marius Croitoru eșuează iar, așa cum ne-a obișnuit în ultimul timp, iar „cocoșii arțăgoși” din startul sezonului au devenit niște oițe blânde într-o lume de lupi.

Ironic, jucătorii Chindiei au fost aplaudați de publicul botoșănean, în timp ce brigada lui Croitoru a părăsit terenul într-un cor de înjurături, huiduieli și „demisii”. Lipsa de atenție și superficialitatea au adus Botoșaniului una dintre cele mai mari umilințe din istorie: Botoșani – Chindia 0-3.  (Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Senatorul Federovici: „În plan personal, sunt mândră de realizările guvernării PSD”

Luni, 14 Octombrie 2019
157

Președintele PSD Botoșani, Doina Federovici, a transmis un punct de vedere cu privire la impactul guvernării social-democraților asupra românilor și la situația critică în care part...

O secție de votare din municipiul Botoșani își schimbă adresa

Luni, 14 Octombrie 2019
113

Locuitorii domiciliați pe strada Tudor Vladimirescu din municipiul Botoșani, care obișnuiau să voteze la Secția nr. 77, amenajată la Școala Generală nr. 3, sunt nevoiți să se deplaseze că...

Lista medicamentelor compensate a crescut cu 17 tipuri de molecule pentru boli cronice

Luni, 14 Octombrie 2019
99

Noi medicamente inovative au fost introduse în lista medicamentelor compensate și gratuite pentru pacienții cu afecțiuni cronice. Anunțul a fost făcut de Ministerul Sănătății, prin inte...