Umilința eternă! Botoșani - Chindia 0-3!

Umilința eternă! Botoșani - Chindia 0-3!

Botoșani și Chindia s-au întâlnit un etapa a 10-a a primei ligi, duminică, de la ora 17:30. Botoșani a avut lovitura de deschidere a meciului. Greșelile de arbitraj continua sa o dezavantajeze pe FC Botoșani.

În minutul 3, Chindia beneficiază de o lovitură liberă din 30 de metri după un fault inexistent al lui Kolesovs. Mingea este oprita de zid și nu a pus probleme pentru poarta apărată de Pap. Ofosu are prima pare ocazie în minutul 6. Ofosu trimite cu călcâiul din 4 metri, dar Aioani nu este păcălit. Aceasta a fost singura ocazie din primul sfert de oră, în care echipele au fentat fotbalul. Ce-i drept, căldură nu avantajează acest meci, mai ales că în ultimele zile jucătorii s-au pregătit pe temperaturi de sub 20 de grade.

Chindia a avut primul șut pe poartă în minutul 23. Dumiter a trimis periculos din 20 de metri, dar Pap are o intervenție impecabilă și reușește să respingă mingea.

Răspunsul Botoșaniului a venit prin Țigănașu, 2 minute mai târziu. Acesta trage la colțul lung din marginea careului mic, dar portarul naționalei de tineret, Aioani, respinge.

La faza imediat următoare, centralul Avram dictează lovitura libera din 20 de metri pentru Botoșani. Roman trimite un șut periculos, respins peste poarta de portarul amintit mai sus. Apoi, la lovitura de cap a lui Moussa, Pițian scoate de pe linia porții. Pițian o mai salvează odată pe Chindia în mod similar, scoțând de pe linia porții și șutul lui Roman, în minutul 29.

Kolesovs vede primul cartonaș galben al partidei. După jumătate de oră, scorul este 0-0. Chindia dă lovitura în minutul 33. Dumiter reușește să înscrie, după un corner. 1-0 pentru Chindia. Neciu primește galben. La ultima faza a partidei, Chindia primește penalty după un henț al lui Kolesovs. Mihai transforma penaltyul, iar scorul pauzei este 0-2 pentru Chindia, după o primă repriză în care Botoșănenii nu au reușit să se ridice la nivelul așteptărilor. Jucătorii lui Croitoru par neconcentrați. E interesant de văzut dacă va reuși Marius Croitoru sa îi reactiveze la pauză.

Patache îl înlocuiește pe Kolesovs, în timp ce Ashkovski este înlocuit cu Florescu. Ongenda primește cartonaș galben.

Minutul 56: Yameogo primește cartonaș galben, după ce îl oprește pe Ongenda dintr-o cursa periculoasă. Mihai Roman trimite puțin pe lângă poartă, din lovitură liberă. Novac îl înlocuiește pe Mihai, accidentat.

În minutul 60, Moussa trece pe lângă gol, dar lovitura sa de cap trece puțin pe lângă vinclu. După o oră de joc, Chindia e în avantaj, scor 0-2. Minutul 68: Keyta intra în locul lui Ofosu, iar Burlacu este schimbat cu Vodut. Rata primește și el cartonașul galben. Florescu primește cartonaș galben.

Umilința eternă. Chindia face 3-0 in minutul 77, prin Voduț, moment în care suporterii încep să părăsească stadionul strigând în cor „Demisia, demisia”. Florea este înlocuit de Leca.

Benga vede roșu în minutul 86, după ce i-a tras un picior în spate lui Florescu. Ongenda vede și el al doilea galben și este eliminat, în ultimul din cele 4 minute de prelungire.

Măcelul de pe municipal se termina cu scorul de 3-0. Chindia, o nou-promovata care nu a reușit să se impună până acum, reușește să o distrugă pe FC Botoșani, după o seară neagră.

Marius Croitoru eșuează iar, așa cum ne-a obișnuit în ultimul timp, iar „cocoșii arțăgoși” din startul sezonului au devenit niște oițe blânde într-o lume de lupi.

Ironic, jucătorii Chindiei au fost aplaudați de publicul botoșănean, în timp ce brigada lui Croitoru a părăsit terenul într-un cor de înjurături, huiduieli și „demisii”. Lipsa de atenție și superficialitatea au adus Botoșaniului una dintre cele mai mari umilințe din istorie: Botoșani – Chindia 0-3.  (Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tradițiile românilor: Astăzi, Moșii de Iarnă sau Sâmbăta Morților

astăzi, 08:04
39

Biserica Ortodoxă pomeneşte sâmbătă, 22 februarie, pe cei adormiți, marcând astfel „Moșii de Iarnă”. Moşii de iarnă marchează începutul sâmbetelor morţil...

În această seară: Autoturism făcut scrum, după un scurtcircuit. Două persoane se aflau în interior, în momentul izbucnirii incendiului

Vineri, 21 Februarie 2020
462

 Un autoturism care se deplasa pe un teren agricol de pe raza comunei Brăești a fost distrus aproape în totalitate în urma unui incendiu generat, cel mai probabil, ca urmar...

VERSURI DIN STRADĂ: Stați așa

Vineri, 21 Februarie 2020
182

Ca de obicei, publicăm astăzi încă o poezie primită pe adresa de e-mail a redacției noastre. Vă dorim lectură plăcută. Staţi aşade Constantin VlădeanuPutrede g&a...