Tot mai mulți participanți la Maratonul Nordului de la Pomârla!

Tot mai mulți participanți la Maratonul Nordului de la Pomârla!

Maratonul Nordului de la Pomârla a devenit cu siguranță cea mai importantă competiție de ciclism din zona de nord est a României.

Traseul are nu mai puțin de 50 de kilometri, întins prin pădurea comunei Pomârla, iar de la an, numărul participanților este tot mai mare.

În plus, în circuit încep să se înscrie inclusiv cicliști profesioniști, ceea ce arată că traseul nu mai este trecut cu vederea nici de către cicliștii din străinătate.

La ediția de anul acesta s-au înscris la start aproape 400 de participanți, începând de la copii de 8-10 ani și până la cicliști profesioniști care concurează la competiții internaționale.

Au venit cicliști din Italia, Ucraina și Republica Moldova, iar din România au venit aproape din toate colțurile țării, din Maramureș, Arad, Timișoara, Argeș, București, Brașov, Bacău, Galați și Neamț, la care s-au adăugat, cum era de așteptat, o mulțime de participanți din Botoșani.

În acest an, profesioniștii au avut de parcurs un traseu de 50 de kilometri, în timp ce amatorii au avut de parcurs 30 de kilometri.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Dosar penal pentru un tânăr din județ. Ce nereguli avea mașina pe care o conducea

astăzi, 12:37
10

Sâmbătă, 19 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 5 Mihăileni aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe drumul judeţean DJ29C, au identific...

Pescuitul ilegal, sancționat de jandarmii de la Botoșani

astăzi, 11:36
163

În urma verificărilor efectuate în habitatele piscicole naturale din județul Botoșani la sfârșitul săptămânii trecute, jandarmii de la Botoșani au aplicat 18 sancțiuni ...

Festivalul „Les filmes de Cannes à Botoșani”, debut de succes!

astăzi, 11:06
58

La Cinema Unirea din municipiul Botoșani a debutat ieri seară prima ediție a Festivalului „Les filmes de Cannes à Botoșani”. Prima ediția i-a avut ca invitați speciali pe acto...