Tot mai mulți participanți la Maratonul Nordului de la Pomârla!

Tot mai mulți participanți la Maratonul Nordului de la Pomârla!

Maratonul Nordului de la Pomârla a devenit cu siguranță cea mai importantă competiție de ciclism din zona de nord est a României.

Traseul are nu mai puțin de 50 de kilometri, întins prin pădurea comunei Pomârla, iar de la an, numărul participanților este tot mai mare.

În plus, în circuit încep să se înscrie inclusiv cicliști profesioniști, ceea ce arată că traseul nu mai este trecut cu vederea nici de către cicliștii din străinătate.

La ediția de anul acesta s-au înscris la start aproape 400 de participanți, începând de la copii de 8-10 ani și până la cicliști profesioniști care concurează la competiții internaționale.

Au venit cicliști din Italia, Ucraina și Republica Moldova, iar din România au venit aproape din toate colțurile țării, din Maramureș, Arad, Timișoara, Argeș, București, Brașov, Bacău, Galați și Neamț, la care s-au adăugat, cum era de așteptat, o mulțime de participanți din Botoșani.

În acest an, profesioniștii au avut de parcurs un traseu de 50 de kilometri, în timp ce amatorii au avut de parcurs 30 de kilometri.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Peste 600 de polițiști vor acționa în acest weekend în Botoșani

astăzi, 16:14
167

În minivacanța prilejuită de sărbătorirea Rusaliilor, polițiștii botoșăneni împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței pub...

Bărbat de peste 150 de kg adus la spital de pompieri

astăzi, 15:24
242

Un bărbat de peste 150 de kilograme a ajuns la spital în această dimineață. Din cauza probelemelor respiratorii pe care acesta le acuza, familia a apelat la 112 pentru a cere ajutorul cadrel...

Băiat de 13 ani la spital, după un accident cu bicicleta

astăzi, 15:20
233

Vineri după-amiază, în localitatea Todireni, un echipaj mixt polițist-jandarm a acordat sprijin personalului medical de pe ambulanță în cazul unui băiat în vârstă de 13 ...