Surpriză? "Concediatul" Ongenda, titular la Voluntari

Surpriză? "Concediatul" Ongenda, titular la Voluntari

Hervin Ongenda revine în primul 11 al lui Marius Croitoru după o pauză de aproape o lună. După ce a fost exclus din lot, Hervin a mai primit o șansă și a fost aruncat în lupta încă din primul minut al partidei de la Voluntari.

Hervin a fost trimis la echipa a doua!

Hervin a fost introdus în partea a doua a jocului pierdut cu Astra, în locul lui Cascini, și a pierdut aproape fiecare minge.

Întrebat, în cadrul conferinței de presă de după meci, dacă va mai miza pe Hervin Ongenda, Marius Croitoru a dat un răspuns clar: "NU!", fără a adăuga alte comentarii.

Evoluțiile lui Hervin au devenit din ce în ce mai slabe, după ce acesta a fost ofertat de Chievo Verona, echipă din Serie B, iar conducerea botoșăneană a refuzat transferul.

Ulterior, Hervin a devenit o rezervă, iar evoluțiile sale nu au fost deloc convingătoare. În răspuns, Cascini a devenit unul dintre cei mai apreciați jucători ai Botoșaniului, deși nu are minutele lui Ongenda. 

Ongenda a ajuns la Botoșani în vara trecută și a fost prezentat ca un superstar, crescut la PSG. În 48 de meciuri, Ongenda a reușit 5 goluri. În acest sezon, Hervin are 2 goluri, în 11 partide.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(P) LEGO TOWN LA BOTOȘANI SHOPPING CENTER!!!

astăzi, 16:12
123

Orășelul LEGO creativ pentru copii vă așteaptă la centrul comercial Botoșani Shopping Center! Cei mici și mari sunt invitați să experimenteze GRATUIT bucuria jocurilor LEGO, într-un cad...

ISU Botoșani își mărește echipa: Patru posturi scoase la concurs din sursă externă!

astăzi, 16:00
112

Începând de astăzi, s-a dat startul înscrierilor la concursurile organizate pentru ocuparea, prin încadrare directă, a unor posturi vacante în cadrul Inspectoratului pe...

Sportivii de la LPS Botoșani, campioni naționali (și) la semimaraton U20! (foto)

astăzi, 15:40
44

În perioada 20 – 21 aprilie 2024 sportivii din cadrul secției de atletism a Liceului cu Program Sportiv din Botoșani au participat la Finala Campionatului Național de Semimaraton pentru...