Surpriză? "Concediatul" Ongenda, titular la Voluntari

Surpriză? "Concediatul" Ongenda, titular la Voluntari

Hervin Ongenda revine în primul 11 al lui Marius Croitoru după o pauză de aproape o lună. După ce a fost exclus din lot, Hervin a mai primit o șansă și a fost aruncat în lupta încă din primul minut al partidei de la Voluntari.

Hervin a fost trimis la echipa a doua!

Hervin a fost introdus în partea a doua a jocului pierdut cu Astra, în locul lui Cascini, și a pierdut aproape fiecare minge.

Întrebat, în cadrul conferinței de presă de după meci, dacă va mai miza pe Hervin Ongenda, Marius Croitoru a dat un răspuns clar: "NU!", fără a adăuga alte comentarii.

Evoluțiile lui Hervin au devenit din ce în ce mai slabe, după ce acesta a fost ofertat de Chievo Verona, echipă din Serie B, iar conducerea botoșăneană a refuzat transferul.

Ulterior, Hervin a devenit o rezervă, iar evoluțiile sale nu au fost deloc convingătoare. În răspuns, Cascini a devenit unul dintre cei mai apreciați jucători ai Botoșaniului, deși nu are minutele lui Ongenda. 

Ongenda a ajuns la Botoșani în vara trecută și a fost prezentat ca un superstar, crescut la PSG. În 48 de meciuri, Ongenda a reușit 5 goluri. În acest sezon, Hervin are 2 goluri, în 11 partide.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Boală extrem de contagioasă, depistată la granița cu Ucraina

astăzi, 18:37
24

DSP Suceava face recomandări medicilor de familie şi spitalelor legate de diagnosticarea corectă a pacienţilor, după ce în Ucraina, la graniţa cu România, s-au confirmat cazuri de di...

„Mavromati” a scos la concurs două posturi

astăzi, 18:21
126

Spitalul Județean de Urgență „Mavromati” organizează concurs pentru ocuparea a două funcții contractuale vacante, pe durată nedeterminată.Mai exact, unitatea angajeaz...

(P) Comunicat PSD: Marius Budăi: „Iohannis a fugit 5 ani de zile de botoșăneni! Acum fuge de orice dezbatere în fața botoșănenilor și a tuturor românilor pe care prin Constituție îi reprezintă!”

astăzi, 18:13
34

Deputatul social-democrat Marius Budăi a declarat, marți, că fuga candidatului Klaus Iohannis de orice dezbatere electorală demonstrează disprețul președintelui în funcție față de...