Se poate și fără influența politicului! Doar prin muncă, botoșăneanul Florin Andone va avea un salariu de 2,5 milioane de euro pe an!

Se poate și fără influența politicului! Doar prin muncă, botoșăneanul Florin Andone va avea un salariu de 2,5 milioane de euro pe an!

Florin Andone a devenit cel mai bine plătit jucător român în acest moment. Atacantul adus de Galatasaray sub formă de împrumut de la Brighton va încasa 2,5 milioane de euro pe sezon, cel puţin 200.000 de euro pe lună, anunţă presa din Turcia.

Fotbalistul român de 26 de ani va câştiga astfel aproape dublu faţă de Ştefan Radu - fundaşul lui Lazio încasează anual 1,4 milioane de euro, depăşindu-i pe ceilalţi stranieri. Vlad Chiricheş şi Răzvan Marin au salarii de 1 milion de euro, în timp ce Ionuţ Radu de la Genoa primeşte 800 de mii de euro pe sezon, scrie Digisport.ro.

Andone a dezvăluit într-un interviu şi de ce a acceptat să părăsească Premier League.

"Brighton nu a fost de acord cu plecarea mea, dar eu am insistat pentru că vreau să joc mai mult. La Brighton nu am putut evolua constant pentru a atinge forma pe care am avut-o la Deportivo. Vreau să joc etapă de etapă, să înscriu goluri şi să mă simt important pentru echipă," a declarat atacantul.

Florin Andone va fi coechipier cu Radamel Falcao şi nu se teme de concurenţă cu celebrul columbian. Asta chiar dacă diferenţa în privinţa salariului care intră în cont este imensă - Falcao ar urma să încaseze nu mai puţin de 16 milioane de euro la gruparea Cim Bom.   

Florin Andone mai are de ispăşit o etapă de suspendare

Florin Andone mai are de aşteptat până să debuteze la Galatasaray. Românul a fost sancţionat drastic după intrarea violentă din meciul cu Southampton, fiind suspendat pentru 3 partide. A ispăşit deja două jocuri, dar nu va putea intra la meciul de campionat din Superliga turcă.

Andone speră să înscrie cât mai des la naţionala României, după reuşita contra Spaniei.

"Mi-a venit foarte bine golul acesta, dar nu a ajutat. Mi-a urcat mie puţin moralul, era bine dacă scoteam şi un rezultat pozitiv. Tot timpul îmi doresc să marchez şi la naţională, am jucat multe meciuri, nu prea am dat goluri. Florin Andone nu e Gică Popescu sau Hagi, trebuie să îmi văd lungul nasului şi să joc cât mai bine", a mai spus noul fotbalist al lui Galatasaray.

Turcii plătesc 700.000 de euro pentru împrumutul lui Andone din acest sezon. Aceștia au și o clauză de cumpărare a atacantului, în valoare de 2.5 milioane de euro.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Triplă aniversare la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani în cursul săptămânii viitoare! (foto)

astăzi, 12:13

În fiecare an, data de 23 aprilie este o zi specială pentru Municipiul Botoșani. Patronul spiritual al orașului, Sfântul Gheorghe - Purtătorul de biruință este sărbătorit în ...

Sucevean sancționat la Botoșani cu 2.000 de lei și material lemnos confiscat!

astăzi, 11:08
16

În cursul zilei de joi,18 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au  oprit pentru control, pe drumul public din comuna Tudora, o autout...

Campanie antidrog a specialiștilor CPECA în mai multe școli din județul Botoșani, ce informații au primit elevii! (Foto)

astăzi, 10:05
32

Săptămâna aceasta, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Botoșani din cadrul Agenției Naționale Antidrog au desfășurat, la Colegiului Național ,,...