Rezultat slab al tricolorilor împotriva Maltei: România - Malta 1-0!

 Rezultat slab al tricolorilor împotriva Maltei: România - Malta 1-0!

România a obținut un rezultat slab împotriva Maltei. Deși speram la o victorie la scor, România a reușit doar o victorie la limită, după un meci pe care a reușit să îl domine de la un capăt la altul.

România a început meciul în ofensivă și, după zece minute aveam deja câteva ratări, prin Chiriches, care a trimis mingea peste poartă după o execuție pretentioasă și Andone, care a trimis mingea în portar, într-o situație în care era singur cu acesta.

Un minut mai târziu, Marin deschide scorul, dar Florin Andone, om esențial în fază golului, se află în offside iar golul a fost anulat. Pană în minutul 20 România a mai avut două șanse mari. Andone a scăpat iar singur cu portarul, dar execuția să părea trasă la indigo cu cea din minutul 10.

Răzvan Marin a trimis din interiorul careului, dar portarul Maltez, Bonello respinge iarăsi. Pușcaș și-a demonstrat clasă în minutul 27, atunci când a făcut o cursă de 70 de metri, pasându-i lui Ianis Hagi. Șutul acestuia este respins în corner, iar la reluare Pușcaș trimite puțin pe langă poartă.

Malta a avut și ea șansa golului.

Imediat după cornetul României, aceștia pleacă pe contraatac, iar Corbolan scapă singur cu Tătărusanu, dar portarul lui Lyon nu a avut probleme cu șutul trimis din 6 metri. Bonello primește galben pentru tragere de timp incă din minutul 42. Ultima fază a primei reprize îl are că protagonist pe botosăneanul Mihai Bordeianu. Acesta a trimis un șut puternic din 25 de metri, dar balonul trece puțin pe langă poartă. La pauză, scorul este 0-0.

Repriza a două începe cu golul României. În minutul 47, Hagi îi centrează perfect lui Pușcaș, care înscrie cu o lovitură de cap.

Malta a reușit să înscrie în minutul 88, dar golul nu a fost validat pe motiv de offside. 

În final, România castigă cu 1-0, după un meci în care nu am fost foarte atenți pe fază ofensivă. Am tratat adversarul de sus și nu ne-am dat silința prea mult pentru a obține un succes la scor. Meciul de azi pare să fi șters cu buretele evoluția din repriza secundă a meciului cu Spania.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sportul faptelor bune, o noua activitate din cadrul campaniei “Bucuria de a bucura” de pe ambele maluri ale Prutului

astăzi, 15:08
45

Joi, 16 ianuarie 2020 câțiva elevi din clasa a XI a de la Liceul Teoretic Lipcani împreună profesorul de religie ortodoxă la Școala Gimnazială nr. 1 Rădăuți-Prut, Postolachi Vasile...

(P) Comunicat Pro România. Mihaela Huncă deputat Pro România: Mult zgomot pentru nimic sau demagogie pură! Actualul guvern este copia fostului guvern PSD!

astăzi, 14:59
161

(P) Comunicat Pro România:Mult zgomot pentru nimic sau demagogie pură! Actualul guvern este copia fostului guvern PSD: într-un mod în care nu a reuşit decât să sperie ca...

Tot mai mulți șoferi fără permis ajung în Penitenciarul Botoșani

astăzi, 14:42
221

Un nou mandat de executare a pedepsei cu închisoare pentru conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere a fost pus în aplicare de polițiști, iar bă...