Rezultat slab al tricolorilor împotriva Maltei: România - Malta 1-0!

 Rezultat slab al tricolorilor împotriva Maltei: România - Malta 1-0!

România a obținut un rezultat slab împotriva Maltei. Deși speram la o victorie la scor, România a reușit doar o victorie la limită, după un meci pe care a reușit să îl domine de la un capăt la altul.

România a început meciul în ofensivă și, după zece minute aveam deja câteva ratări, prin Chiriches, care a trimis mingea peste poartă după o execuție pretentioasă și Andone, care a trimis mingea în portar, într-o situație în care era singur cu acesta.

Un minut mai târziu, Marin deschide scorul, dar Florin Andone, om esențial în fază golului, se află în offside iar golul a fost anulat. Pană în minutul 20 România a mai avut două șanse mari. Andone a scăpat iar singur cu portarul, dar execuția să părea trasă la indigo cu cea din minutul 10.

Răzvan Marin a trimis din interiorul careului, dar portarul Maltez, Bonello respinge iarăsi. Pușcaș și-a demonstrat clasă în minutul 27, atunci când a făcut o cursă de 70 de metri, pasându-i lui Ianis Hagi. Șutul acestuia este respins în corner, iar la reluare Pușcaș trimite puțin pe langă poartă.

Malta a avut și ea șansa golului.

Imediat după cornetul României, aceștia pleacă pe contraatac, iar Corbolan scapă singur cu Tătărusanu, dar portarul lui Lyon nu a avut probleme cu șutul trimis din 6 metri. Bonello primește galben pentru tragere de timp incă din minutul 42. Ultima fază a primei reprize îl are că protagonist pe botosăneanul Mihai Bordeianu. Acesta a trimis un șut puternic din 25 de metri, dar balonul trece puțin pe langă poartă. La pauză, scorul este 0-0.

Repriza a două începe cu golul României. În minutul 47, Hagi îi centrează perfect lui Pușcaș, care înscrie cu o lovitură de cap.

Malta a reușit să înscrie în minutul 88, dar golul nu a fost validat pe motiv de offside. 

În final, România castigă cu 1-0, după un meci în care nu am fost foarte atenți pe fază ofensivă. Am tratat adversarul de sus și nu ne-am dat silința prea mult pentru a obține un succes la scor. Meciul de azi pare să fi șters cu buretele evoluția din repriza secundă a meciului cu Spania.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
296

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
511

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
150

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...