Reîncepe telenovela Duganzic: "Pare un fenomen dacă a dat atâtea goluri"

Reîncepe telenovela Duganzic: "Pare un fenomen dacă a dat atâtea goluri"

Marko Duganzic a revenit în prim planul pieței de transferuri. Dacă în ultima perioadă Andrei Chindriș a fost cel despre care s-a vorbit intens, acum a venit rândul croatului să stârnească ofertele cluburilor.

În urmă cu două luni se vorbea despre transferul lui Harlem Gnohere la FC Botoșani. În urmă cu două zile, francezul a semnat rezilierea contractului cu FCSB, însă pare mai tentat să ajungă la Iași, sub comanda prietenului Rednic, decât să vina pe "Municipal". Însă, după plecarea sa, FCSB a rămas descoperită pe postul de atacant, acolo unde poate juca doar Adrian Petre. Astfel că, Valeriu Iftime a spus că Duganzic este un jucător ideal pentru FCSB.

”Marko Dugandzic pare un fenomen dacă a dat atâtea goluri, eu cred că este unul dintre cei mai buni atacanți din România. Sper să îl țină forma și la finalul campionatului și, dacă va reuși să continue evoluțiile, cu siguranță va avea oferte bune.

Eu aveam ofertă de 1.500.000 de euro pentru el înainte de pauză. Domnul Becali se poate gândi la el, că e un atacant foarte bun, dar la câți vrea el să dea, nu pleacă jucătorul. Marko Dugandzic e jucător de cupe europene”, a declarat Valeriu Iftime, la ProX.

Nici Marius Croitoru nu pare deranjat de o eventuală plecare a atacantului.

"Am avut ofertă pentru Dugandzic chiar înainte de meciul cu Astra, aş putea să-l pierd din nou. Atunci avea ofertă de peste 1 milion, eu am zis să-l dăm, dar n-a vrut domnul Iftime!

Patronul a zis că are încredere în acest jucător şi îl vindem mai târziu dacă e cazul. Poate jucăm în Europa şi apoi îi dăm drumul. Jucătorul nu s-a supărat, e un băiat extraordinar.

Patronul ştie să vândă mai bine decât mine, eu doar i-am dat un sfat. Dacă un jucător în 2 luni face profit maxim, eu i-aş da drumul. I-am ales eu pe toţi străinii, toţi au venit liberi, am fost inspirat," a declarat Marius Croitoru la emisiunea Digi Sport Special.

FC Botoșani, în frunte cu Marko Duganzic, joacă vinerea viitoare, de la ora 20:00, pe Ion Oblemenco, împotriva Universității Craiova, în primul meci de fotbal oficial din Liga Întâi, după pauză provocată de Covid-19.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Arafat, sinceritate extremă pentru protestatarii care nu cred în coronavirus: Îi aşteptăm la spital. O parte din ei nu or să scape

Duminică, 12 Iulie 2020
818

Raed Arafat, Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, a spus duminică seară într-o emisiune televizată că îi aşteaptă la spital pe cei care nu cred în coronavirus ...

Suntem izolați: Ungaria se alătură țărilor care restricționează accesul românilor spre Europa

Duminică, 12 Iulie 2020
1174

Românii care nu cred că noul coronavirus există, nu poartă măști de protecție și nici nu acceptă să respecte măsurile de prevenire a extinderii noului virus - ceea ce a dus, după cum ...

180 de lei pe lună pentru mâncare pentru pensionarii cu venituri mici

Duminică, 12 Iulie 2020
296

Pensionarii cu venituri mici, care au peste 75 de ani, vor primi tichete în valoare de 180 lei lunar pentru mâncare, se arată într-un proiect de ordonanță de urgență adoptat rec...