Radu Roșu, antrenorul CSM Botoșani, după victoria de la Galați: "Obiectivul nu mai pare greu de atins!"

Radu Roșu, antrenorul CSM Botoșani, după victoria de la Galați: "Obiectivul nu mai pare greu de atins!"

CSM Botoșani și-a asigurat, în mare parte, prezența la turneul de baraj, însă nu acesta este obiectivul echipei. Promovarea în Liga Zimbrilor este marele vis al echipei moldave, iar anul acesta avem motive reale de a visa la prima ligă. CSM Botoșani nu a pierdut vreo partida in acest sezon, mai mult, controlând fiecare meci. Cu excepția unui egal cu CSU Suceava, CSM Botoșani are o linie perfectă și doar un ghinion imens mai poate face ca echipa noastră să piardă locul de baraj.

După victoria de la Galați, scor 34-28, Radu Roșu, antrenorul echipei noastre, venit în această vară din Italia, a oferit câteva declarații:

"Meciul de astăzi este la fel de important precum celelalte, dar are o însemnătate aparte, deoarece am reușit să ieșim victorioși după o deplasare lungă ce își poate pune amprenta asupra jucătorilor prin oboseală. Astăzi am avut în față o echipă a Botoșaniului unită, grupul arată din ce în ce mai bine, antrenamentele își spun cuvântul și băieții au relații din ce în ce mai bune de joc. Îmi doresc să ne atingem obiectivul care nu mai pare atât de greu de atins, avem până acum doar rezultate pozitive și asta nu poate să însemne decât faptul că facem ceea ce trebuie, este o confirmare a faptului că la Botoșani se poate face performanță. Le mulțumim suporterilor și le mulțumesc băieților pentru această victorie!"

De asemenea, și președintele clubului, Cătălin Stoleru s-a declarat mulțumit de jocul echipei:

"Este o victorie importantă pentru noi. Mă bucur de această victorie, înseamnă mult pentru moralul echipei deoarece înscriem a patra victorie din Divizia A, iar derby-ul Nordului s-a terminat la egalitate cu CSU Suceava. De asemenea, ne-am calificat în optimile Cupei României, un fapt ce ajută la moralul bun al jucătorilor. Noi ne dorim să ne atingem scopul și obiectivul, de a promova și de a reprezenta orașul Botoșani pe prima scenă a handbalului românesc."

Până la pauza de iarnă, CSM Botoșani va mai evolua acasă cu Poli Iași și CSU Târgoviște, dar și în deplasare, la Suceava, in Derby-ul Nordului. De asemenea, CSM Botoșani va juca cel puțin un tur în Cupa României, adversara fiind stabilită luni, la tragerea la sorți.

(Iosif Pintilie)

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

VERSURI DIN STRADĂ: Poveste de iarnă

Marţi, 10 Decembrie 2019
161

A fost o reală plăcere să citim aceste rânduri pe care le-am găsit în cutia poștală on-line: “Bună ziua! Mă alătur și eu celor care iubesc poezia, scriu poezie și citesc r...

Părinții primesc zile libere dacă sunt închise școlile din cauza vremii

Marţi, 10 Decembrie 2019
202

Comisia pentru muncă a Camerei Deputaţilor a dat, marţi, raport favorabil proiectului de lege privind acordarea unor zile libere părinţilor pentru supravegherea copiilor, în situaţia &icir...

Ce nu vă spun vânzătorii din magazine: Smart TV-urile, o poartă pentru hackerii care vor să intre în casa dumneavoastră

Marţi, 10 Decembrie 2019
446

FBI avertizează că unele dintre tehnologiile cu care sunt echipate aceste televizoare ar putea fi folosite pentru spionaj, scrie Futurism.com.Tehnologia modernă ne face viaţa mult mai uşoară...