Radu Roșu, antrenorul CSM Botoșani, după victoria de la Galați: "Obiectivul nu mai pare greu de atins!"

Radu Roșu, antrenorul CSM Botoșani, după victoria de la Galați: "Obiectivul nu mai pare greu de atins!"

CSM Botoșani și-a asigurat, în mare parte, prezența la turneul de baraj, însă nu acesta este obiectivul echipei. Promovarea în Liga Zimbrilor este marele vis al echipei moldave, iar anul acesta avem motive reale de a visa la prima ligă. CSM Botoșani nu a pierdut vreo partida in acest sezon, mai mult, controlând fiecare meci. Cu excepția unui egal cu CSU Suceava, CSM Botoșani are o linie perfectă și doar un ghinion imens mai poate face ca echipa noastră să piardă locul de baraj.

După victoria de la Galați, scor 34-28, Radu Roșu, antrenorul echipei noastre, venit în această vară din Italia, a oferit câteva declarații:

"Meciul de astăzi este la fel de important precum celelalte, dar are o însemnătate aparte, deoarece am reușit să ieșim victorioși după o deplasare lungă ce își poate pune amprenta asupra jucătorilor prin oboseală. Astăzi am avut în față o echipă a Botoșaniului unită, grupul arată din ce în ce mai bine, antrenamentele își spun cuvântul și băieții au relații din ce în ce mai bune de joc. Îmi doresc să ne atingem obiectivul care nu mai pare atât de greu de atins, avem până acum doar rezultate pozitive și asta nu poate să însemne decât faptul că facem ceea ce trebuie, este o confirmare a faptului că la Botoșani se poate face performanță. Le mulțumim suporterilor și le mulțumesc băieților pentru această victorie!"

De asemenea, și președintele clubului, Cătălin Stoleru s-a declarat mulțumit de jocul echipei:

"Este o victorie importantă pentru noi. Mă bucur de această victorie, înseamnă mult pentru moralul echipei deoarece înscriem a patra victorie din Divizia A, iar derby-ul Nordului s-a terminat la egalitate cu CSU Suceava. De asemenea, ne-am calificat în optimile Cupei României, un fapt ce ajută la moralul bun al jucătorilor. Noi ne dorim să ne atingem scopul și obiectivul, de a promova și de a reprezenta orașul Botoșani pe prima scenă a handbalului românesc."

Până la pauza de iarnă, CSM Botoșani va mai evolua acasă cu Poli Iași și CSU Târgoviște, dar și în deplasare, la Suceava, in Derby-ul Nordului. De asemenea, CSM Botoșani va juca cel puțin un tur în Cupa României, adversara fiind stabilită luni, la tragerea la sorți.

(Iosif Pintilie)

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Drama lui Ionuț Matei, fostul jucător de la FC Botoșani și Poli Timișoara. Fiul său a fost diagnosticat cu o boală crâncenă!

astăzi, 11:27
25

Ionuț Matei, fostul jucător de la FC Botoșani și Poli Timișoara are parte de un moment cumplit. Fiul său a fost diagnosticat cu leucemie, iar costurile tratamentului depășesc 150.000€, ba...

Îi înjuri și jignești pe necunoscuți pe Facebook? PREMIERĂ în România: patru ani de închisoare pentru postări rasiste pe rețeaua de socializare

astăzi, 11:13
74

A apărut prima condamnare pentru rasism pe Facebook. Este vorba despre un tânăr din Teleorman care a fost condamnat la patru ani de închisoare pentru mai multe postări rasiste, informea...

Contrabandist de 69 de ani depistat și lăsat fără marfă

astăzi, 10:41
85

Duminică, polițiștii din cadrul Poliției Munucipiului Dorohoi, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe strada Ștefan Airinei din municipiu, au oprit pentru control un autoturis...